Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elképzelheted, hogy hányszor másztam már fel különféle hegyekre 25 kg zsákkal a hátamon a 17 év nagyon aktív repülés alatt. De jó esetben nem arról szól.
Lefelé aszondom minden móka és kacagás................nade vissza?
Nem tom mentél e le a glocneren a gleccser alljáig?
Ha nem akkor kötelező.
Ne xarj be van vasút.
A kezdetek. 1:10 után vicces. http://youtu.be/Jhd9ZLum0pM
Ott a pont. Egyébként van egy pár dolog, amit azért csinál az ember, mert fél, legalábbis én így vagyok vele.

Köll az az adrenalin különben mi faszért élünk.
Ja, brutál kátyús lapáttal egyengetett aszfalt.
Rögtön felismertem a helyszínt. Szép helyen van, csak fel lehetne kicsit javítani arrafelé is az utakat...
Amikor tőlem kérdezik, hogy"nem félsz?" Arra az a válasz, hogy neked meg nem rossz, hogy az egész életedet fosással töltöd el.
A fürdőkádban is meg lehet dögleni...............szóval veszélyes az élet.
Neki meg nem szabd lett volna elindulni.
Téged nem, ez szuper. Sajna 3 haveromról ez már nem mondható el. Igaz láttam már ernyőket is összeütközni. Aztán bezúgni az erdőbe de nem lett semmi bajuk.
Eddig sem ütött el senki.
Ez az epöli tanulódombon volt. Túl erős szélben gyakoroltak. Lehet ezt totál biztonságosan is csinálni. Meg legalább nem üt el senki. :)
A magasság nem fog változni. Ilyenkor a feszességen módosítasz. Rövidebb rugóút keményebb, hosszabb rugóút lágyabb futómű.
Gyárilag középen 4-es fokozaton van a hátsó rugó, ha egyet engedek rajta 3-as ra akkor miben lesz más a gép? Kicsit alacsonyabb lesz és még miben változik?
Persze de azért nem rossz dolog .
Na ja, csak most már nem fényképezgetnek, hanem kameráznak, az ellen meg szerintem nem véd.
Talán ez a legnagyobb szívás a motorozással és minden balesettel kapcsolatban.
Sokmindent kibírnék de a tolószék igen nagy fejtörés lenne.
nagy erő van az úriemberben
No a siklóernyőzés nem veszélytelen.

Szegény csóri........nem kellett volna elindulnia.
Mobilon nem látszik...
Neeeem, de nekem is feltűnt!
Nem, ő bontott egyet.
Sziasztok!Gs 500-hoz keresek első féktárcsát,2006-os évjárat.Ha valakinek van eladó kérem jelezze,nem hiányzik hanem cserélni akarom.
Onnan Vértesszőlősről mi is szoktunk felszállni. És gyakran sikerül itthon landolni, mint a postagalamb. A többiek el is kezdtek így nevezni. :) De volt onnan már Szeged is.
Nem hiszem, de nem én leszek, aki kipróbálom :D