Ezért kéne inkább vmi házikót kibérelni pest közelében, oszt aki akar ott alszik, aki nem az hazamegy. Ott akár lehet bográcsozni szintén, árban tán még olcsóbban ki lehet jönni (megfelelő létszám esetén), mint egy ilyen helyen és hangulatosabb is + nem vagyunk kitéve bolgár túristabuszoknak, ill. Ataa is szabadon garázdálkodhat. (Bocs Ataa, most már leszállok rólad)
Bár nem akarom a szervező kenyerét elvenni.
Egy haverom legénybucsúja volt asszem talán Dömösön egy kafa házikóban. A Dunakanyarban elég sok ilyesmit adnak ki.
Én anno bevállaltam egy spanyolt busszal. Soha többet!
Franciákhoz szoktunk még járni busszal síelni, de az kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása haveri társaság mellet még elviselhető, ugyanis du. 4-6 óra felé indul a busz, este alukálás sztán másnap érkezés.
Rendben, annak ki éttermi kiszolgálást vár csalódás lesz...... ....viszont tényleg sokféle kaja főtt-sült-rántott holmik valóban korlátlanul.....no nem reklámozni akarom, sajnos nincs benne érdekeltségem, de a tény, hogy itt másfél sörrel-üdítővel kijön 2 rugóból/fő egy szanaszétzabálós este...
Mint mondtam még nem voltam.Csak a linknél lévő véleményt olvastam.
Sőt svédasztalos reggelit láttam csak talán 3x.
Egy volt a holt tenger partján egy iselsbergben egy meg most augusztusi osztrákon.
Ebédes sosevót.
Mi viszont járunk oda.....és amennyibe kerül azért nem rossz sőt....voltunk még pár ilyen svédasztalos helyen, de egyik sem közelítette meg ennek a választékát. Nem kell elvárni asztalhoz járó kiszolgálást bár az is van mert sűrűn leszedik a szennyest és akkor lehet rendelni italt is na meg ha lehet nem kell kifogni egy bolgár buszt... ......amúgy pont az ár miatt rendszeresen vannak ilyen baráti társaságok összejövetele, most is volt vagy két társaság összetolt asztalokkal.......
Bár nem akarom a szervező kenyerét elvenni.
Egy haverom legénybucsúja volt asszem talán Dömösön egy kafa házikóban. A Dunakanyarban elég sok ilyesmit adnak ki.