Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El is felejtettem sorry, akkor már négyen megvagyunk a 7 törpéhez Móninak... és kerülgethet is minket
Tényleg ne vedd magadra, előre is sorollak 5-el, ha bejelentkezel, de hát öregember már nem gyorsvonat
Én 168 cm vagyok és nekem is leér a lábam telitalppal, a ciberén már egy kicsit el kell döntenem hozzá.
Én is klubtag vagyok, és jelentem tökéletes a GS a paramétereinkhez.
Én tegnap is meg ma is mentem összesen 300 km-t. Volt eső is, napsütés is, másnaposság, miegymás...
Ki lehet bírni ha van esőruhád.
Aha, jól van Casanova értem.
Szóval sorszámot kell húzni nálad?
Akkor még meggondolom, kell-e a "Törpéd"
Találkozó a nyugatinál...
ez még nem jutott eszembe, de nem is olyan rossz ötlet
Na itthon,17,5 óra,1608km,végig szakadó eső..........fincsi volt......
Hát..................ott vannak a Pokol angyalai is.Csábító.
Minden vágyam
Nem utánfutóval megyek hanem saját lábán
Menni akarsz?
inkább ne kérdezd.
jópárunknak megvan a véleménye az utánfutós, fesztiválos "motorosokról"
mire gondolsz
Van még hely az utánfutón?

Szevasztok jön valaki a Harley fesztiválra én péntek délután megyek de a fesztiválra csak szombaton megyek be
Megszokás kérdése szerintem az egész. A régi SuperTenerével is elboldogultam, bár az már nem volt túl komfortos az egy láb pipiskedős megállással, de nem ezért nem vettem meg végül (mert a magasság a legkevesebb ).
Decemberre felszedtem nem is keveset , de azóta szerencsére már leadtam a nagyját
ataa is óriás

Jó vétel lesz az a hebregált futóműves cucc....csak nem értem ,hogy miért emelték az elejét?
Te, Dipshit, meg en vagyunk a helyi oriasok... mondjuk Dip ehetne egy kicsit tobbet, mert olyan kis nyeszlett es rontja az arányainkat
A gyari kutyacsont es telo tokeletes, esetleg az uleshez nyulhatsz. En 165 vagyok es tokeletes a gyari magassag.... nem kell godorbe lepni es nem borulsz fel. Itt van Dipshit koma, aki a masik torpe es egy akkora motorja van, mint egy haz... ez a megemelt elso telo es sullyesztett hatso nekem nagyon nem tetszik am
Igen egy kicsit kellett.
Ha jól látom a másik rögzítési pont az ülés támasztóbakja.......ami ezáltal megemelkedik több mint 10 mm-t....az ülésen is faragni kell