Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2002 óta...és 4-5.....
de ugye ebből ma is itt van 4db

ha tetszik, van kess megveszem
Na, ez már valami!
Akinek csak netes vásárlásra kell dombornyomott kártya, az nézze meg ezt:
http://www.cib.hu/system/files...
És a legtöbb banknál van ilyen. Ez egy virtuális kártya, amin megvannak a megfelelő számok a netes vásárláshoz, de "élőben" nem használható. A CIB-nél van hozzá egy külön alszámla is, amire vásárlás előtt átvezeted a netbankon a megfelelő összeget (azonnal ott van), és már használhatod is. Ha ellopják az adataid, akkor sem tudnak pénzt elkölteni, mert az alszámlán nem tartasz pénzt. Ja, és ingyen van ... :D
Erstenel a virtuális kártya a főszámlához csatlakozik, de a vásálási limit 1 ft. Vásárlás előtt felhívod a telebankod, beállítasz egy nagyobb limitet, vásárolsz, aztán visszaáll az 1 ft-os limit. Éves díja ennek 500 ft...

Szóval szerintem hülyeség évente 5 ezret elbahni egy amúgy felesleges dombornyomott kártyáért.

A paypal amúgy ft-ban veszi le a pénzt a számládról, és a paypal vált.
Pontosan ezt csinálom.
Nekem két, dombornyomott bankkártyám van (CIB, K&H). A dombornyomott kártya a világon bárhol használható, és online vásárláshoz is ez kell. Évente kb. 2500 Ft a díja. Eddig sosem vágtak át, sem Ebay-en sem máshol, de érdemes azt csinálni, hogy az egyik számlán minimális pénzt tartasz, vagy kicsivel többet, mint amennyibe a tranzakció lesz.
http://youtu.be/uMoX5M34soc majdnem szívzavarodott lettem[/L]
A kártyadíj persze még ott van ez a folyószámlavezetési díj.De még mindíg évi 10e alatt van.
És melyik banknál? Mi ennek a módozatnak a neve?
Mert ha jól belegondolok 12 x 250 pénz at ming mindig a 4xxx Ft os kártyadíj alatt van. Ergo olcsóbb mint ami nekem van. Ezért érdekel, meg teljesen igazad van abban, hogy biztonságosabb!
Ez csak egy számla.KB 250 pénz egy hónapra.Dombornyomott kártyával.
Na most akkor azt a következtetést vontam le,hogy az a sisak jó amelyik olcsó!
Vagy az amelyik neked van!
Nemrég írtad,hogy 2004-óta motorozol és kb 4-5 sisakod volt!Ez sehogy sem jön ki!
Ezt egy laikus hozzá nem értő simán nem érti.
Minden ember az elején beszívja a méretprobléma miatti procedúrát,de ez benne van a pakliban.
Az én "hülyeségemre" meg visszatérve:
Én azt ajánlottam Foregonnak,hogy inkább keresgéljen egy normálisabb sisakot leárazva,mint egy szart vegyen teljes áron!
Ezért nem értettem miért kellett ezt a nagy procedúrát levágni ezzel a témával!Én pontosan ebbe a hibába estem és gondoltam segítek neki,nehogy feleslegesen kiadjon pénzt!
De elnézést kérek mindenkitől!
Térjünk rá a gumi és az olaj témára.
Ezzel egyetértek!
De milyen banknál lehet ilyen másodlagos kártyát csinálni?
Vagy ez is egy ugyan olyan folyószámla mint a többi csak nincs rajta pénz?
Volt már rá példa hogy lenyúltak a mastercardtól vagy 80e kártyaadatot.
viszont olyan kártyáról nehéz bármit is leszívni bármilyen trükkel ahol nincs egy peták sem.
Értem, és megértem. Nekem csak 1 kártyám van, fura módon egy autóhitelhez adta a bank.
Azt hittem tudsz valami fondorlatot amivel lenyúlhatnak.
Hello

Adott egy dombornyomott bankkártya. Beregisztrálod a paypal-on, ők 1GBP nyi összeget leemelnek, és a tranzakciós üzenetben /ezért is célszerű SMS-t kérni a tranzakciókról ha megjön az SMS megvan a kód, ja és mihelyst lenyomom a py now gombot 10sec és jön az SMS/ küldenek egy kódot, amelyet a paypal oldalán be kell írj. Ha megvan ezen módon le van validálva a kártyád. A leemelt 1GBP-t visszateszik a paypal számládra. Mindezek után ezt a paypal account-ot be tudod állítani az ebay-es account-od alá. Ha megvan fizetőkéses vagy.
Nekem egy hitelkártya van alatta, és ha úgy esik simán visszautalják rá a pénzt./ez nekem fura volt/ Milyen esetben? pl. legutóbb amikor vásároltam ebay-en amit vettem egyből kifizettem. Ha ez megtörtént átkerül a termék a won folderedbe. Csak hogy nekem onnan eltűnt. Ilyen nem szokott előfordulni. Írtam az eladónak kérdezvén mi történt, miért tünt el az item. Nem válaszolt, írtam még vagy 2x. Ja CSAK ebay-en keresztül kommunikálj, privát mail-en keresztül soha ne. Aztán megnéztem az ebay help jét, nyitottam egy esetet, kitöltöttem korrekten, item number, seller name stb. Utolsó kérdések egyike az volt, mit szeretnék, a terméket/item/ vagy a pénzt én írtam vagy egyik vagy másik. Kb 1 héten belül visszautalta az eladó a pénzt...
Ha nagyértékű cuccot rendelsz mindig olyan eladótól akinek jó a minősítése és sok terméket eladott már, és célszerú expedited mail-t választani USA ból kb $40 kapsz shipment tracking number-t amely alapján tudod követni a terméket még itthon is. Azt is látod ha a vámolás alatt áll. Ja, és Expedited mail 5 nap alatt itt van, nem vicc!
kb. ennyi jutott eszembe igy egyenlőre.
Azért én hajtok egy Shoei-Raid II-re vagy RS2-re.. Ha lesz rá lé.Ha nem marad ami most van.
Nem szeretnék olyan számlaszámot megadni elektronikusan amin az összes pénzem rajta van.Csak azt amin annyi pénz van amit vásárlásra ott tartok.Kis biztonsági ráhagyás.Lehet túl sok a paranoiából de megér ennyit nekem.
Hello

Hogy érted ezt, hogy az ördög nem alszik?
Hogyan tudják lenyúlni a pénzed, ha te kattintasz a buy it now, ra a pay now,- ra és kb még 2x a confirm payment-re a paypal oldalán, amikor átdob oda a rendszer, és leellenörzöd az összegeket?

Nekem egy dombornyomásos hitelkártyám van paypal alatt, s ezidáig 84x vásároltam ebay-en, meg még néhány egyéb helyen és pozitívak a tapasztalataim.

Ha tudsz valamit komolyan érdekelne.
Őszintén szólva nem szeretnék pórul járni.
Ez a tágulás....vagy a rossz vétel.
Én az utóbbinál rontottam el életem első sisakját...

Pont akkorát vettem mint ami jó......na ugye az ha tágul az már soha nem lesz jó.....
Az Airoh már ok vétel volt.....mégis kitágult.....

De se az MTR, se a Streetfighter nem okozz ilyen csalódást.
Nekem volt Grexem.....G02, G10.....nem volt semmi gond vele....csak a G10.-nél a sípolás......
Az "annyiért vegyél sisakot, amennyit a fejed ér" szlogent is ők táplálták az emberekbe. Schubertben is többféle eredményt látok, ugyanúgy mint a kevésbé neves gyártók termékei között. Mindenesetre vásárlás előtt érdemes szerintem ezt is megnézni. Persze a kényelem és a szolgáltatások is fontosak.
http://sharp.direct.gov.uk/tes...
Fantasztikus marketing-dumát tudnak lenyomni a cégek, én ezt most a lakásom felújítása kapcsán tapasztaltam. Mindegyik fogja a fejét, hogy így meg úgy, és erre csak 10 év, míg az enyémre 25 év garancia van, és hogy nem német, csak Németországban szerelik össze...stb.
Nem szerencsés az élelmiszeriparral keverni a motoros cuccokat, de tudvalevő, hogy a Spar és a Lidl sokszor ugyanazokat a termékeket forgalmazza, mint a nagy márkák, csak éppen saját csomagolásban.
Egy jótanács.Ne a közvetlen főszámláról intézd a paypalt.Az ördög nem alszik.
Bukósisakokkal kapcsolatosan itt van egy szintén SHARPos korábbi teszt. http://ujrakezdo.blog.hu/2008/...
Az eredmények sok esetben nincsenek köszönőviszonyban az árakkal, ill. márkán belül is tapasztalhatóak elég nagy különbségek.
Üdv! Az én tapasztalatom az, hogy fillérre pontosan átváltják az aktuális valutára a forintot. A Paypal felé valami 200 Ft-ot kellett nekem egyszer fizetni. A további részletekről kérdezd meg őket, gyorsan válaszolnak. Mindenképpen jól és biztonságosan működő rendszer.
ebay-el kapcsolatban kérdeznék megint csak itt mert talán itt kapok a leggyorsabban választ ha én egy sima bankszámláról utalok a paypal-es számlámra forint átutalással, akkor hol lesz abból dollár amivel fizetni kell a pay pal számlán vagy már a bank úgy utalja? mert én úgy tudom hogy csak majd a paypal csinál belőle más pénz nemet! MEg nem tudja valaki hogy egy sima forint átutalás kb mennyibe kerül pl ha hawernak utalok pénzt? kösz