Matrica is lesz rá, csak még fel akarom polírozni az egészet. Akarok egy fekete nagyobb fóliát a térdemhez, ott ráadásul jobb oldalon van egy kis hiba a festésben, és ezüst alapon fekete kontúros Suzuki feliratot a tankra, meg ugyanilyen GS500E feliratot az idomra. Meg ezüst felnicsíkot. Majd egyszer minden elkészül remélem, most annak is örülök, hogy már mehetek vele. Ja és igen, lesz új forgalmi is!
Nem rossz, bár kicsit kopasz. Matricát rakj rá, úgy tutibb lesz. Megváltozott a színe, cserés lesz a forgalmi meg a törzskönyv.
Tapolcán voltam én is a múlt héten, sajnos nem jutottunk be a barlangba. A fagyi árus néni szerint 4-5 órát biztos várnunk kellett volna. Ezután inkább Tihanynak vettük az irányt.
Bár nem a legfrankóbb, de megszülettek az első pikcsörök a moci festése után, ez volt a második kiruccanás, mióta meglett a műszaki. Barátnőmmel elmentünk Tapolcára a tavas-barlangba, kanyarogtunk Cseszneken, voltunk Kapolcson, megnéztük a Balatont és mázlinkra nem áztunk meg sehol, pedig lógott az eső lába. A mocival is meg voltam elégedve, evett 4,4-et, és szépen 110-120 körül elvitt minket. Nézzétek a képeket és mondjatok véleményt. Ja a festést én csináltam, polírozva csak a tank jobb oldala van, itt volt egy megfolyás, többre sajna még nem volt időm.
Na mivel újgumit kellet vennem mert a másikkal (pirelli sportdemon) belementem valamibe és széthasadt! a szerelőm árul németországból behozott 80-90%os gumikat! de ebben a méretbe csak egy volt neki egy úgynevezett "Maxxis promaxx street" gumi, félve bár de megvettem mivel csak 11.000ft volt és szinte új, neten keresgéltem róla de semmit nem találtam! nah ma mentem vele elöször jóidőben, megálltam az volt az első megnézzem mennyire melegszik fel, hát gyerekek meg kell h mondjam 2. foku égési sérüléseket szenvedtem kegyetlenül jóóóó, megkockáztatom hogy jobban fog tapadni mint a sportdemon, jah és hátsó gumiról beszéltem
Szia!
Ausztriában, Graz mellett a Medveölőszurdok!
Ez egy csodálatod szurdokvölgy, amit létrákon lehet bejárni!
( kb. 160 létra, 2900 létrafok )
Hihetetlenül szép hely, szervezhetnénk jövőre oda egy túrát!
Biztos lenne sokmindenki, akit érdekelne a hely!?
Tapolcán voltam én is a múlt héten, sajnos nem jutottunk be a barlangba. A fagyi árus néni szerint 4-5 órát biztos várnunk kellett volna. Ezután inkább Tihanynak vettük az irányt.
Bár nem a legfrankóbb, de megszülettek az első pikcsörök a moci festése után, ez volt a második kiruccanás, mióta meglett a műszaki. Barátnőmmel elmentünk Tapolcára a tavas-barlangba, kanyarogtunk Cseszneken, voltunk Kapolcson, megnéztük a Balatont és mázlinkra nem áztunk meg sehol, pedig lógott az eső lába. A mocival is meg voltam elégedve, evett 4,4-et, és szépen 110-120 körül elvitt minket. Nézzétek a képeket és mondjatok véleményt. Ja a festést én csináltam, polírozva csak a tank jobb oldala van, itt volt egy megfolyás, többre sajna még nem volt időm.
Meg miniben a Rám szakadék.
Fúúú! Mikuni nagyon szép helyen jártál!
Ausztriában, Graz mellett a Medveölőszurdok!
Ez egy csodálatod szurdokvölgy, amit létrákon lehet bejárni!
( kb. 160 létra, 2900 létrafok )
Hihetetlenül szép hely, szervezhetnénk jövőre oda egy túrát!
Biztos lenne sokmindenki, akit érdekelne a hely!?
Nyulat láttam!
Ismét egy szép hétfő délelőtt
orkán overall
aztán majd szólok, hogy vált be.
remélem azért, nem sok alkalommal kell magamra vennem.
esSO
de, hogy a térhatás megvan, az tuti!