Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja huss. Csak nehogy a garázsból pattintsa meg valaki.
Aztán tényleg lehet agyalni.
De annak nem örülnék.
Ok, köszi. Nekem sem sürgős, majd beérik a dolog. Lehet, h egy hét múlva huss, elmegy az nsr, aztán lehet agyalni szabadon...
Még egyszer, köszi!
Beszámítani biztos nem fog, viszont szerintem ráér, mert már mikor én vettem áprilisban a mocit, akkor is el akarta adni.
De egyébként egyenlőre még nem válaszolt, így nem tudom meg van-e még neki (az a baj, hogy egy bedolgozó kollégám, nem is mindennap van bent, így nem tudom mikorra válaszol ).
Akkor tényleg Igazából nem néztem utána
Te ilyenekre emlékszel?
pedig mérget vettem volna rá, h amikor anno gurultunk egyet, MDS kupakban voltál.. az meg tudtommal olasz.
Hogyhogy?
..a sisakod nem olasz ?
Kösz Krisz előre is. De azt tudni kell, hogy biznic előtt van még egy honda nsr 125, ami vagy beszámítás, vagy el kell adni, mert kell az ára hozzá.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_ns
r_125_r-3439992
de érdekel persze, ha más, nem nsr után...
Láttam már abból is szart.
Olaszból max bort vennék, csak azt meg nem szeretem
Minden szavad igaz. De ez nálunk így alakult. A határokat én pisálom körbe, mint falkavezér, azon belül szabad az élet. Eddig bejött ez a módszer, remélem később sem fogok benne csalódni.
Ja, a fézert én is bánom, de a fenti határon belül esett...ez van.
Mindenképp "kommersz" lesz. Sv. bandit, er6f. ez a sorrend.
Vedd a ducit.
Aztatat én tudom...
Lehet hogy meggyőz ,,apám" hogy ,,vegyek mostmár egy rendes sor4-es gépet" és cat lesz. De amíg nem kerülök abba helyzetbe hogy elkelt a gs, látom mennyi pénzem van - és vagy gyűjtök még vagy elég amit addig spóroltam + az eladott motor ára - addig csak nézelődök. Ha tudom mennyi pénz van rá akkor döntök.
Ezt eléggé meg csűrtem csavartam
Köszönöm! Láttam már a hirdetésed. Írok mailt neked!
Még nincs itt az ideje! Csak 30 van benne, és mindössze egyszer húztam rajta egy fél menetet, amiből aztán visszaengedtem egy negyedet, mert feszesnek találtam.
Láncot cseréltél már?
Ba....a meg! Megyek a fecskékkel délre ősszel.
Ahogy elnézem alakultok megint. link
Nem kérek. Motoros barátságból csinálom.
Dehogy tőlünk. A kereskedőtől.
Bár az sem jó, mivel a DL árában benne volt előre.
Tőletek? Nincs az a pénz.
Viktor!

Kérj jutalékot, mert beindult az üzlet.
Ritkán lehet tudni mi lesz a következő fuvarban. Mindig ott derül ki mivan. Mostanában nem nagyon számol be motort mert áll a piac, és a pénz beszél. Hívd fel és beszélj vele holnap. Hivatkozz rám.