Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt itt.
Kedvelem az érett típusokat, na de ez már túlzás! És azt mondta: jön még...lehet, bejövök neki?
Miért nem lehet megérteni, hogy nem kölcsönös a szimpátia?
Moldovától, a statisztikáról:
Ha az egyik lábammal forró parázsra állok, a másikkal meg egy vödör jégbe, átlagosan k...va jól érzem magam!
Nincs valakinek egy 280-as szelephézagoló lapkája? Nekem sajnos van egy 275-ös és 270-es, amik túl kicsik már.
ezt pedig a barátság jegyében :

Két részeg megy hazafelé, az egyik elesik:
- Hé, cimbora, ne hagyj itt, emelj fel!
Mire a másik:
- Arra nem vagyok képes, de ha akarod, melléd fekhetek.
Elfoglalt embereknek :

Statisztikai alapvetés:
Ha a főnököm két hónapig nyaralt az Adrián, míg én egy napot sem, akkor ez átlagosan egy-egy hónap nyaralás a magyar-horvát határ közelében.
Sziasztok!
Csak jelzés képpen írok, hogy még élek,
és mindennap figyelem az eseményeket,
de soha nem írok, és most sincs mondanivalóm,
de mégis hallatok magamről, és ez jó érzéssel tölt el!
Oké, de el ne felejts érte menni!
Már fő valami vizes izé neki.
De amíg ideér, megvizsgálom a szemhéjam hátulját.

Egy másik öregasszony meg mindjárt indul!
Faty!

Itt keresett valami öregasszony. Mert hogy állítólag hiányoltad őt tegnap az iwiwen. Valami nagy marha dunna volt a hóna alatt, és rázta. Mondtam neki, takarodjon délre.
Jaja, már közben rájöttem.
Egyébként miért nem vagytok itt? A Duna TV feljött, és egész nap rólunk szól Civitas Fortissimailag. Bezzeg a saját körzeti tv-nk meg tojik ránk! Kezdem érteni, miért akarták bezárni!
Tranformerseknek is kell valamivel játszani!
Érdekes arrafele nincsen valami sok a magyar bombatölcsérekböl?Lehet kopogna nálunk a sityakja!
MAAAAAAAAAAAAAAA!
Nézd már a dátumot, tegnapi.
Mit kerestél ott hajnalok hajnalán? Hogy 9-re már haza is értél.
Nyert
Várj meg ott, ne mozdulj, megyünk mi is!
Éljen az esélyegyenlőség!
"Sakkozni boxolokkal, boxolni sakkozókkal szeretek" !
Ez csakis a "kassai ferde torony" lehet! Egyszer jártam ott életemben... azt hiszem emlékeztem...
Hol jártam ma?
..és persze köszi a segítséget
Zsokec! (remélem jársz errefelé mostanában..)
Lenne egy kérdésem..mondjuk elég öszetett

Szerbiában milyen feltételekkel lehet üzembe helyezni külföldről származó járművet?
Konkrét példa, 600-1200 ccm közötti 90-es évekbeli motort (angol, vagy német papirost), w124es osztrák papíros 200-250-300d mercedest.
Ezt, mint magyar állampolgár hogyan tudom megtenni..(ha kell, be tudok jelentkezni haverom vajdaságban élő nagyszüleihez..)
És egyáltalán érdemes e? ( mennyire drága a műszaki vizsga..meg bármi ami szóba kerülhet)

(a regadós átírásos öreg autót lehetetlen forgalbahelyezős magyar rémálmot szeretném elkerülni..és ha már külföldi, jobban örülnék ha nem uniós rendszám viritana a gépeken..meg tőlem a határ 25 km..)