Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod mennyire szakértem a szakmai kérdéseket.... azért meg, hogy csak azon sóhajtozzak mennyire mennék már motorozni nem fárasztom a tisztelt társaságot. pedig....
ja, téllleg nem, csak innen.
heh, eddig sem voltam eltűnve...
Jupííííí, ügyes!
msn?
Spec nem itt gondoltam!
Odaát!
Ezek szerint nagyon ráérsz! Nincs meló?
Beszélgetünk kicsit?
Áááá! Egy megkerült moccos!
Hahó! mik a részletek? ha nincs messz az europarktól, akkor vszeg el tudom intézni. küldd át.
Halihó
Úgy könnyű, hogy folyton csak leütés van. Néha szerváljatok is.
40/semmi! Vezetek!
Mi van itt? Teniszparti?
Jó Napot Mindenkinek

Segitsetek Pestiek!

Vettem a kadettomra a vaterán egy első lökháritót. Pesten van az Üllöi úton.
Ha valaki tudna abban segiteni, hogy kifizeti napközben (8000.-Ft) hazaviszi, és ha Pesten járok elhozom tőle. Lehet, hogy megyek a hétvégén de nem biztos. A terjedelme nem kicsi de befér egy személyautóba ha lehajtják az ülést. Előre is köszi.
Ne aggódj, én sem hívtam az ügyeletet magamhoz, semmi gond! De ahogy te is lecsapod a magas labdát, hát én is, ha tehetem...
Tudom hogy buta vicc. Nem is gondoltam komolyan, és nem is kívánom senkinek.
Csak olyan viccesen hangzott az a huss aztán hirtelen elmegy a motor.
Tudom hogy buta vicc. Nem is gondoltam komolyan, és nem is kívánom senkinek.
Csak olyan viccesen hangzott az a huss aztán hirtelen elmegy a motor.
nekem 20w-50essel sincs gond..pöcc röff
Én is nagyon várom a meleget már.

Ma is mentem délellőt (-2 fok) volt, de este mikor jöttem haza kegyetlen volt -9 fok azt hittem lefagy a lábam, most csak így tudok bemenni a suliba.

Felszereltem egy hőmérőt az ablakomba és abból nézem mikor alkalmas az idő a motorozásra, de egyre hidegebb van. Azért próbálom nagyon kímélni szegénykét, vagy 10 percet melegítem és még sebbességben is járatom. Amúgy nekem nincsenek indítási gondjaim mert 10W-40 olajat használok.
Gondoltam arra leugrok afrikába ott aztán lehetne mocizni éjjel nappal.
Itt is ez a szado- mazo...
..akkor már miért nem autó?

a kellő folyadék utánpótlással a 42 fok se olyan nagyon szar..+ a hő, amit a blokk áraszt. Fél nap után simán megszokható. Én valahogy már alig várom, hogy idén is törökországban pácolódjak a kabátomban a tűző napon. Olvad az aszfalt, lágy a gumi, lábtartón kanyarodik a moci.. nincs is annál jobb
Ezek a Diegós akarom mondani DL-es fiúk mindig kitalálnak valamit!
Gondolom mindenki várja a napot mikor újra teletankolhat és nekivághat a végtelennek.
A nyári melegben.........milyen jó is az! vagy mégse...
http://entrosys.com/2009/10/mo...
Ez buta vicc volt! Meg sem hallottam!
De ja. Mondjuk nem volna egyszerű manőver, de nincs olyan hely, ahova ne lehetne bemenni...Majd mondom azért Picinek! (kaukázusi )