Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mikor előadtam hogy szr-t akarok le lettem tolva mint a szaros gatya, és azt mondták válasszak mostmár valami rendes or4-es gépet
Mostmár kezdek lemondani róla.
Nálam egyébként a szempontok:
- ne legyen olasz
- ne legyen kawa
- ne legyen boxer.
- a hátsó ülés lefogadható legyen
- legalább 1 hátsó dobozt lehessen felrakni (bár ha belegondolok azt minddenre lehet)
- és én sem csípem a túl gyakori motorokat.

Jelenleg úgy vagyok hogy tl1000s, trx 850 vagy vfr 750 lesz a következő. Aztán persze közel sem biztos hogy így lesz. Majd meglátjuk.
Valóban nem kell!

Anyámtól hallottam,vagyis mondogatta "kis gyerek, kis gond,nagy gyerek, nagy gond",nem akartam neki hinni,de igaza lett.
Akkor már mélyedés van a tankodban!
A pillanatnyi lehetőségek/ár-érték/szervíz/alkatrész/a végén a kiszállás belőle/barátok tapasztalata azt mondja, hogy japán.
Az egzotikus dolgok nem vonzanak. Meg lehet kóstolni, lehet finom is, de nem akarom haza vinni!
Nincs is benne mókus.Megnéztem.
Na, sejted, hogy ki fizeti?
De meg is érdemli, hogy kapjon ebben szabadságot, sok örömünk van benne.
Persze végig futtatható az összes aggodalom ez ügyben, de ez az apák sorsa. Pont neked nem kell magyaráznom...
..triumphra (most van egy speedfour, 2004es ilyen árban..), ktmre, esetleg öregebb( 90es évek végéről) bmw (r 850r), ducatira..
a sorrend nem véletlen..
mondjuk sok múlik azon h mire akarja használni majd, meg mennyit..

(..nálam szempont..általában, hogy ne legyen sok a kiválsztott motorból..mondjuk nem döntő, de nálam előny)
Azért még kérdés az is,hogy ki fizeti a révészt?

Másik:Okos ember más kárából tanul,de fiatalság bolondság
Mire gondolsz?
..én máshogy közelítem meg a kérdést.
Csak japán lehet?
Ilyen árban már van egy-két kifejezetten érdekes , mondhatni egzotikus motor is..
Igen, az sv-t, er6-ot próbálta, banditon csak ült még. Csak nem gondoljátok, hogy bármilyen ész érv hatna rá ebben a szituban? Imádja hajtani a DL-emet is, csak hát túl "vénemberes"... Próbáltam mondani, hogy az sv-ben mókus lakik (töri a mogyorót, mint állat) de hát ennyi. Hagyni kell dönteni, esetleg hibázni a döntésben, majd a saját példa lesz az igazi...
Nem nekem lesz az sv, hanem a fiamnak. Dl kényelem marad!
Egyébként próbálta már az sv-t meg a banditot?
Nem kiszem,hogy sokat tudok ebben segíteni neked,vagyis nektek ebben a témában.
Én mikor oda vetemedtem,hogy vásárolok,akkor ki tudtam próbálni 750 gsx,750 gsx-r,1000 DL,750 bandit(japán belpiacost)1000honda hornet?,jó volt,jók voltak,de nem az igazi.Kérdezték mire szeretném,egyedül vagy ketten,naked vagy S-es,szóval faggattak én válaszoltam,majd felvázoltak két három tipust és ebből lett a bandit 1200s,hogy legyen erőtartalék.
Azt láttam,hogy cserélgetik a nagyobbra és késöbb mondták,hogy két személy már túl nehéz a 750cm3-nek,vagyis nincs erőtartalékuk hegynek fel.
Hornet, cbr 600f, cbf 600, Fz6, Thundercat, Kawa ZR7 ?
A korai er6-osok hajlamosak váztörésre a felfogatási pontokon.
Ezek közül egyébként nekem a cbf-en meg a zr-en kívül mindegyik tettszik. A CBF egyszerűen csúnya. A másikkal csak annyi bajom hogy csak simán nem vagyok kawa párti.
S-es SV cudar lesz a DL kényelem után pár hónapig.Bár meg lehet szokni.
A harmadik helyen még az er6f befuthat, de másra nem nagyon gondol a gyermek...Mondjuk nekem is beszélhetnének másról, mint amit kedvelek...
A héten volt egy érdeklődő egy 600-as fézerrel (2003-as), és vitte volna a gyerek nsr-jét beszámítva, (pénzügyileg nem is lett volna rossz!), de "nem tetszik a fézer". Az ötlet kukába. Ez ilyen.
Én nem vagyok sor4 párti. Az sv v2-esét meg már megismerhetted a saját motorodban. Az sv inkább a sportosság felé megy el, a bandit meg kényelem felé. Csak suzuki jöhet szóba?
Határozottan az! Sőt!Ilyen hidegben duplán számít...
Nem sok. Már kezdek depis lenni a téltől...Sok meló, álmodozás a +10 fokról, motornézegetés a gyereknek.
Tényleg! Bandit 650s, Sv 650s ötleteket várok.Olyan 8-900 körüli áron...
Hát asziszem az motorozás.
Sziasztok!
Nem tudom ki,hogy van vele,de én jan 03.-tól,mivel a válság valamelyest minket is utolért,robogózom minden nap,gyerek szállítás,bolt,szülöknek gyógyszer stb.(ez számít motorozásnak?)
Igaz első napokban majd lefagyott a képes felem,vagyis az arcomra fagyott a ,de vásároltam egy maszkot igy egészen jól ki lehet birni.Ha hó esett akkor séta,nem kockáztatom se gyerek se magam csontozatát.
Mi újság erre felé?
Halihó