Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy közös ismerősünk van. (Na jó, kettő, de a másikkal pár éve nincs kapcsolatom)
De fontos ez?
jut eszembe,te honnan tudod,hogy van?
ha azt is tudja akkor biztos!
basszus te ismersz valakit a közelemből,de én nem tudom kit ismerhetsz,mostmár elő a farbával,valami támpontot plíz!

neki sem volt könnyebb,de jobb lett,igaz Ő a nyelvtant rontotta el,de felvették oda ahova szerettük volna és ez a lényeg
Azt spec nem tudom. Nem terjed ki mindenre a tudás...különben is, te szoktál kiegészíteni!
Most már mondd meg a kutyája nevét is, attól lepetézne!
Tudom, persze.
De ne menj ki, mert nagyon ideg van az udvaron és fürdés után könnyen megfázhat az ember... Persze, hogy nem teszem ki, azért mindennek van határa...
Ne is keseredjen el, úgy még sosem volt, hogy valahogy ne legyen!
Tanult, amennyit tudott, megoldott, amennyi feladatot lehetett, többet mit tehetne? Élete első komoly vizsgája volt. Sok az "enyhítő" körülmény... Armandnak könnyebb volt tavaly?
mostmár kezdek aggódni,nagyon jó az informátorod,ki az?
ezek szerint tudod a nagyobbik gyerek nevét is?

nem Ő lazán veszi,elvicceli ,de tudja hol a határ

nem tudom kimehetek az udvarra, azt is látod?,ha látod azért ne tedd ide ki!

egy gyerek mono két gyerek sztereo!
A magyar gazdasági mentőcsomag!

Tételezzük fel, hogy ...
A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül.
. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.
. Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!

Hú, ha még az informátoraimat is tudnád!
Nejem nézte a matekot (ő szakos), tényleg volt benne kis huncutság. Az a baj, hogy nem a megtanult dolgokat kérdezik, az túl egyszerű volna! Tudja-e alkalmazni valami matek-kvízben a gyerek? Tök röhej..
Elkenődött Martin?

(A hangszóró sztereó? )
Uhh!
Őszinte részvétem! Majd csak letelik! Ha nagyon unod magad, csak szólj !
nyelvtan egész jó,matek egész tré ,de nehéz volt mentségére

igy most sírva vigadunk
Valóban neked a CIA a barátod,mert magamról nem sok mindent találtam bece ill.nicc alapján
Anyakönyvezetten is csak egy találat van,de ott cím nincs,
ügyes vagy nyertél egy hangszórót

igen remélem évadnyitóra gurulok,ha tudom mikor ill.honnan,
24? Nem aprózom, 48!
Majd mesélj!

Teddy szokta írni: a googl a barátja...
Nekem meg a CIA.
Csak kíváncsi voltam, honnan jössz majd évadnyitó gurulásra...bocsi.
megvan a javítókulcs,most kivesézzük,azt vagy sírunk vagy nevetünk,azt az is lehet,hogy sírva vígadunk
érdekes és elgondolkoztat honnan tudod lakhelyem,mivel vezeték nevem nem adtam meg adatlapon,de nem titkos hol lakom,és most elárulom:HÁZBAN
látom nyomoztál

Bp.XIX ker Trefort vonattal 40-45perc ,séta: 15perc a suliig és hazáig
D.varsányból melyik suliba jelentkezett a lurkó?
Sőt, már '90-ben kezdődött az intenzív csökkenés. Korábban is ez volt a tendencia, csak első félév végén nyestek egy nagyot, eltanácsolva a gyengéket. (okt.15-ei statisztika után kapták a fejkvótát a sulik.)
Most már arra is figyelnek, lehetőleg ne bukjon ki a gyerek.
Úgyhogy föl a fejjel! Menni fog ez!
igazad van,valóban 94-95-96-ban a születésszám alacsony volt,én is figyeltem ezeket a dolgokat,és ugye a sulinak kell a gyerek a fejkvóta miatt
tavaj ugyan ezt már végig futottuk(két fiam közt egy év a külömbség),idősebb fiamtól kérdeztem,(Ő nagyon jó tanuló,)"részrehajlás nélkül szerinted öcsi bekerülhet?",válasza megnyugtató volt,igaz nem arra a szakra mint Ő,de fel tudta mérni a többi gyereket az osztályában
pontokat febr 10-től lehet megtekinteni
De a fotó 100 pontos!
Jó, amúgy ennyire tényleg nem kóros a helyzet, múlt héten beletoltam a gépbe 200km-t: a BKV-sztrájk alatt mázli volt az időjárással, így motorral jártam, jól is esett!