Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Köszönöm az infókat! Igen, amennyiben lessz rá mód szívesen venném a segítségedet. Korábban már néztem az adatlapod, csak ott sajna nem volt elérhetőséged, de most meg vagy! Egy kalappal a vizsgákra! Üdv Jocek
Ja ez még csak engedély. Akkor majd később grat.
Grat!
Hali!

Nyáron tettem arra egy kisebb kitérőt , ha nem döntöttétek el, hogy hol szálltok meg, vagy nem csillagtúrázni akartok, akkor kötelességemnek érzem, hogy ajánljam, hogy észek nyugat görögországban szálljatok meg legalább 1 estére, Psaradesben, csodás a környék, és a pláne, a 60 feletti lakosok közül még kb 20an beszélnek magyarul, és európa legtisztább tava mellett fekszik..helyből iható a vize..és csak 200 km tőle a meteorák (az általam javasolt és bejárt úton 260.. az se valami hú de sok..egy kitérőnek látszó útszakasz se véletlen, nem fogsz csalódni; ajánlott útvonal google mapsel
Germán bácsit keressétek majd a faluban
Útközben Kastóriát se szabad szerintem kihagyni..már többször voltam ott..és okvetlen menjetek körbe a félszigeten körbevezető úton. Kozani felé csak azért ajánlom a kitérőt mert utána van ott egy hihetetlen szépségű tó (félelmetesen türkíz színű) és utána majdhogynem végig a meteorákig hibátlan, ámde forgalommentes szerpentinen lehet menni..kb 120 kmet (1 autó jött velünk szembe végig..mi senkit nem előztünk..pedig kentük neki rendesen..feket gumi volt széltől szélig..és a fékkar is beesett , szép nem szép kanyarban ideális íven tudtunk menni végig)
0.95.1,15 euro között volt a környéken az benzin literje.
Az élelmiszer meg üdítő ilyesmi az nem olcsó, de nagyobb városokban van lidl, ott mindent be lehet szerezni jóáron.. szállást ne kérdezd, vadkempingeztünk.
A főutakat érdemes kerülni..mert a mellékutak is legalább olyan jó minőségűek, és eszméletlen jók..főleg motoros szemmel

Most vizsgaidőszak hajrájában vagyok, utána ha érdekel még a téma, bővebben is mesélhetek
Sziasztok Mindenki!

Jól el voltam havazva mostanság (és sajnos ezen a hólapát sem segített), és nem volt időm igazán fórumot olvasgatni, most megpróbálok mindent ilyen jellegű lemaradást pótolni (bár reménytelennek látszik). Azt látom, hogy elég fagyos a hangulat, főleg a messzi északon, és látom, hogy egyketten tényleg nem napelemmel működtök (jut eszembe - Pacikó, bocs hogy a múltkor csak úgy elhaladtunk melleted, de be voltunk programozva időügyileg, és az a nap már így is a rohanásból állt). Minen tiszteletem az ilyenkor is motorra szálóké (akár kényszer, akár nem), én neha már az autóban is a megfagyásra gondolok...
No mindenkinek mindent amit kíván!
Üdv néktek!
Szeretném a segítségetek, véleményetek és a tapasztalataitokat kérni. Görögország (Meteorák), voltammár, csak akkor busszal. Úgy gondoltam mocival izgalmasabb lenne. Tudom az AKMT oldalon szerveztek már oda túrát, de mivel a tagjaik szoktak itt is fórumozni úgy gondoltam így több infóra tehetek szert. Mint útvonal, felszerelés, költségek. Mindenkinek előre is köszönöm! (sugi85@freemail.hu)
Eiffel-torony tetején
Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony
kilátóján.
Hirtelen az amerikai előkap pár köteg dollárt, elkezdi lehajigálni a
mélybe, miközben ezt kiabálja:
- Nekünk ebből otthon rengeteg van!
Ezt látva a francia előkap pár üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe
önteni, miközben azt kiabálja:
- Nekünk ebből itthon rengeteg van!
Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé:
- Te, eszedbe ne jusson valami hülyeség!..

Hát asszem nem. Az én "átiratomban" nincs IS ! Csak a "bácsi" megy haza...Értős?
Haló-haló, jó napot mindenkinek!
Tisztelt Északi Kolléga! Mi a tényállás fent a magaslaton, mire számíthatok, itt lentebb Északon? Eljegesedek, vagy behavazódok?
A hét második felére, már havazást hallottam, enyhüléssel…
Akkor arra nem sok A/C-t adnak el?
Majdnem. Az északi végeken.
nekem is.......úgy értelmesebb lenne nem?
Kislány sírdogál a sötét erdőben. Pedofil neki:
- Maradj már csöndbe, nekem még egyedül kell haza mennem...!
Re-re-re is!
Halihó
Vissza is!
Ment mail, sasolj!
Őrült
A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól.
hol 48h-zol?,északi sarkon?
http://www.youtube.com/user/90...

A hideg hétfő reggel elűzésére!
CLUB TROPICANA!
Inkább haza se megyek pénteken, itt csak 12 van!
Na Pupákok!
Akkor én most ülök a vasra!
Gyanítom, hogy a lábtartó most nem fog leérni