Szerintem dukál egy új tömítés is, ha szétkapod. Az volna a módja. Árak a csillagos égig tarthatnak, ha gyárit veszel, de van egy csomó cég, aki vág minta alapján... bárhova valót.
(" A bal oldalon nincs olaj... ") Mondta ezt Teddy egyszer, aztán kiderült, hogy bizony ott is van.
Nem macerás a leszedés, de tartja vagy 10 csavar. A lánckerék burkoló dekliét vedd le először, mert az utolsó 2-3 csavar az alatt van. Ha nincs ragasztva a tömítésnél, akkor pikk-pakk lejön, ha pedig ragasztott, akkor gumikalapáccsal rá kell koccolni párat. Látod majd a csavarokat, minden szem előtt van.
Az én bukócsövembe az az előnyös hogyha nem lennék lusta! akkor tehetnék rá +lábtartót! kipróbáltam egyszer 1 hosszú egyenesben hogy odatettem a lábam és ha lenne ott valami behajtható lábtartó akkor nagyon pöpec lenne .
Képek a felfogatási pontról és a kinézetről! Hátha házilag is tudsz gyártani!
Ha minden igaz, akkor Sanyikáé is olyan forma, mint a miénk. Home Made, Dzsoki "Oszibácsija" hegesztette, de már bizonyított több motoron. Tartós és kifejezetten szép kis darab. Egyébként a gyári "kopírozása". Egy blokktartó csavart kell hosszabbra cserélni, a maradék kettőt meg értelem szerűen elhelyezni, és 20 perc alatt fent van. Ha megvan még neki, akkor ajánlom figyelmedbe.
Kérdésem lenne ismét :Ma voltam egy laza gurigán és amikor hazaértem észrevettem,hogy csöpög az olaj a blokkból Mégpedig a bal oldali dekniből.A kérdésem az lenne hogy van-e valami trükkje a leszedésének)szeretnék tömítést cserélni)?
Arra a részre gondolok amin a Suzuki jel van.
Keress meg
Íjászkodtunk. Vagyis mi inkább csak néztük, abba nem hal bele senki
Csak nem látogatód volt a hétvgén?
Nem macerás a leszedés, de tartja vagy 10 csavar. A lánckerék burkoló dekliét vedd le először, mert az utolsó 2-3 csavar az alatt van. Ha nincs ragasztva a tömítésnél, akkor pikk-pakk lejön, ha pedig ragasztott, akkor gumikalapáccsal rá kell koccolni párat. Látod majd a csavarokat, minden szem előtt van.
Képek a felfogatási pontról és a kinézetről! Hátha házilag is tudsz gyártani!
Kérdésem lenne ismét :Ma voltam egy laza gurigán és amikor hazaértem észrevettem,hogy csöpög az olaj a blokkból Mégpedig a bal oldali dekniből.A kérdésem az lenne hogy van-e valami trükkje a leszedésének)szeretnék tömítést cserélni)?
Arra a részre gondolok amin a Suzuki jel van.