Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megjöttünk az esküvőről!

Maci a málnásban!
Üdv! Még mindig eladó egy Új állapotú ülés ,fekete -sárga színben . Extra szivacsozással. Kényelmesebb mint a gyári. 92-es kivitelűhöz jó.iá : 8000+posta.
Nagynyomású mosóval is lekaphatod, ügyelve a részletekre. Én az idomokat és a szélvédőt Clin-nel + papírtörlővel tisztítom (ami jó mindenhová, de a zegzugos helyekhez nem férek hozzá, csak mosóval).
Víz+sampon+szivacs+Koko!
Fogadok ez eszedbe sem jutott! Na, jó, +Jager.
Akkor minek a mosó?
Itt nálunk van 2 is.
Mosót nem tudtok valahol? 3 hetes a retek a vason, de mindig esőt ígérnek, ezért hagyom rajta. Most már kezd kopni magától!
Én láncproblémára gyanakszom, az csinál így ha már szar, vagy ha rosszul lett feszítve és ez miatt keresztbe áll a kerék.
ADATLAP!
(Az adatlapod töltsd ki légy szíves! )
Hali!

Távolságból nehéz megmondani.
Ha középállványon van a motor, akkor a kerék tetejét és alját megfogva kezdd el mozgatni. (A menetirányra merőlegesen... ) Ha kotyog akkor gyanús a csapágy.

A "mintha ugrana kicsit", az lehet csak optikai csalódás is, de a valószínűbb, hogy az egyenetlen gumit látod ugrani. Minden guma ilyen... ezért centírozzák a kereket.

Ezt gondolom a leírtak alapján. És azt, hogy a láncot is nézd meg feszesség okán... az is szokott kicsit "kattogni", ha laza.
Szassztok
Megin kéne egy kis segítség. Kicsit kattog a hátsó kerekem elképzerlhető hogy csapágyas? Meg középtámaszon egyesbe elkezdtem pörgetni alapjáraton és nem egyenletesen megy a kerék hanem olyan mintha néha ugrana kicsit.
Csak azt, amiben már rutinom van
És mit szervizelsz?
De előbb nézd meg milyen monorack (vagy hogy hívják a konzolt)
Kapsz a motorra! Évszám lényeg mert ha jól tudom akkor a farokidomon ülésen változtattak 2000 után!
Helló!

Ez az amit Erik kolléga mondott!
Adott a platnid (amihez ha orig veszed jár az amit én fotóztam és árulok!) És ehhez még meg kell venned a konzolt ami a oldalidom alatt hátranyúlik és arra kell ezt a alkatrész ráhúzni beállítani és rácsavarozni a platnit!

üdv szobbal

Mivel most scenner nyema ezért csak ilyen rettenet képekkel tudok szolgálni magyarázat képpen
Vasárnap szerviz nyílik Heves megyében is
Azt Én is, még a hátsót is!
Közbe leesett, de már nem javítom, mert vasárnap szervízt nyitok Tibkin mesterrel!
Nem jössz egy kávéra?
Vas. jó idő lesz!
Megszoktam !

De kellett hozzá 160 km. Hazafele Eger - Miskolc át a hegyen, már lehetett dönteni, nagyon jól tapad, a jobb lábtartómat meg is karcoltam.
Ha nem tudod, akkor nincs is rá szükséged!
Egyébkéntcsomagtartókonzolalkatrész!
Erik!
A guriga vasárnap lesz a bandis topicban!
Az AKMT videói között megtalálod, letöltöd, oszt jónapot!
Vagy Ratrak honlapján!
Vagy megkéred Tibkint,vagy Bluet, kivágja, és feltölti neked!
Egyébként meg hol a ..csába vagy? Ígérted hogy meglátogatsz!
Két hete hordom magammal a függőágyat!
Az adapterlap az, amit Szobbal kolléga most árul?
(vagy a platni? az van nekem. össze vagyok már keverve ezekkel a ketyerékkel )
az Euromotortól nekem csak egy "házon kívül" email jött vissza.
Szaszol kacsinka!
Köszi, de ez micsoda, mire való?