Üdv! Még mindig eladó egy Új állapotú ülés ,fekete -sárga színben . Extra szivacsozással. Kényelmesebb mint a gyári. 92-es kivitelűhöz jó.iá : 8000+posta.
Nagynyomású mosóval is lekaphatod, ügyelve a részletekre. Én az idomokat és a szélvédőt Clin-nel + papírtörlővel tisztítom (ami jó mindenhová, de a zegzugos helyekhez nem férek hozzá, csak mosóval).
Távolságból nehéz megmondani.
Ha középállványon van a motor, akkor a kerék tetejét és alját megfogva kezdd el mozgatni. (A menetirányra merőlegesen... ) Ha kotyog akkor gyanús a csapágy.
A "mintha ugrana kicsit", az lehet csak optikai csalódás is, de a valószínűbb, hogy az egyenetlen gumit látod ugrani. Minden guma ilyen... ezért centírozzák a kereket.
Ezt gondolom a leírtak alapján. És azt, hogy a láncot is nézd meg feszesség okán... az is szokott kicsit "kattogni", ha laza.
Szassztok
Megin kéne egy kis segítség. Kicsit kattog a hátsó kerekem elképzerlhető hogy csapágyas? Meg középtámaszon egyesbe elkezdtem pörgetni alapjáraton és nem egyenletesen megy a kerék hanem olyan mintha néha ugrana kicsit.
De előbb nézd meg milyen monorack (vagy hogy hívják a konzolt)
Kapsz a motorra! Évszám lényeg mert ha jól tudom akkor a farokidomon ülésen változtattak 2000 után!
Ez az amit Erik kolléga mondott!
Adott a platnid (amihez ha orig veszed jár az amit én fotóztam és árulok!) És ehhez még meg kell venned a konzolt ami a oldalidom alatt hátranyúlik és arra kell ezt a alkatrész ráhúzni beállítani és rácsavarozni a platnit!
üdv szobbal
Mivel most scenner nyema ezért csak ilyen rettenet képekkel tudok szolgálni magyarázat képpen
Az AKMT videói között megtalálod, letöltöd, oszt jónapot!
Vagy Ratrak honlapján!
Vagy megkéred Tibkint,vagy Bluet, kivágja, és feltölti neked!
Egyébként meg hol a ..csába vagy? Ígérted hogy meglátogatsz!
Két hete hordom magammal a függőágyat!
Az adapterlap az, amit Szobbal kolléga most árul?
(vagy a platni? az van nekem. össze vagyok már keverve ezekkel a ketyerékkel )
az Euromotortól nekem csak egy "házon kívül" email jött vissza.
Maci a málnásban!