Na, még meglátjuk aztat.
És megest igaza volt valakinek, aki nem én voltam...
Hát Cogit majdnem kihagytam a gondolatmenetből.
Szóval valóban. T.Alpárról közelítem B.Csabát. Ami nem zárja ki, hogy Szeged felől érkezem (de csökken az esély). Hűűű, ezt leírom, mert belekavarodok!
Pár kép.
Az első hármon a Sapnyol és a Japán verziókhoz készült felfogatás közti különség.
A negyediken (bár alig látszik) a Japánhoz gyártott Givi felfogató belső menetes távtartójai közti 2-3 mm-es különbség! Egyik új, a másik néhány éves. Oldalanként 3mm miatt az egész oldalkonzolom teljesen ferdén állt! Hát a MEO-st is cserélték
Üdv!
Igen én vettem, és szívtam is egy csomót! Mindezt persze azért, mert nekem az oldaldoboz tartó konzol a meglévő givi h tartó konzolhoz van rögzítve. Mindegy. A lényeg:
A shoxban CSAK a hátsó vas ~15e (nagyon figyelj a moci évjáratára! Más a spanyol!)
A shoxban a döntő mechanika CSAK platnival együtt van! ~10e Mindez Givi! Nade ugye:
A Givi és a Kappa igen-igen hasonlítanak egymásra!
Ezért vettem hozzá Kappa döntőt: Euromotor 5500pénz
Nade, ha neked nincs ilyen oldaldobozos problémád akkor figyelj!
NTibinek van egy Spanyolhoz való Kappa konzolja.
Nekem maradt ugyanehhez egy régire való felfogatás.
A döntő mechanikát viszont neked kell megvenni.
Így ha régi a mocid sztem 16-17 körül meg tudsz állni, ha új, és kell beszélek Tibivel, sztem 10 körül neked is eladja a vasat, és megállsz 15 fölött kicsivel.
Macc!
Naaa, én is voltam tavaly . Szanaszéjjel áztunk az első nap, a másodikon ki sem mentünk a pályára mert szárítottuk a cuccot .
Amúgy nem rossz, csak piszok sokat kell a parkolótól a pályáig talpalni, sportcsemmában és bőrruhában a 40 fokban igazi kihívás . Egy hétig papucsban jártam, úgy szétment a lábikóm .
Összegezve, egyszeri kirándulásnak mindenképp belefér, de sztem legközelebb max akkor mennék, ha valaki hozzámvágna 1-2 ingyenjegyet .
Egyik sincs messzire. Szombaton úgy tűnik hogy Kecskeméten motorozunk, de a következő vasárnapot úgy csinálom hogy jó legyen. Ha meg nem megyek Kecsóra akkor elképzelhető hogy felbukkanok valahol. Bcsabára Szeged felől jössz/jöttök?
"Levelezőn" ezt nem fogod megtudni....!
Pont az a jó, hogy kalandtúra egyedül, vagy bordával -keresve a csapatot-, utána, ha megtaláltad, úgyis véged, mert elszabadul a pokol!
Kell adni egy esélyt, hogy kiábrándulj!
Minden esetre szombaton megyünk néhányan Mezőberénybe! Tanúi leszünk egy esküvőnek. Megeszi a fene, ha kihagyod. 9 körül randi a 44-esen az öcsödi célegyenes előtt valahol. Tehát max. 1/2 10-kor Szarvason vagyunk... Zsé azt hiszem éppen nem jön (de lehet én vagyok tudatlan). Ha gondolod...
Az tuti jó! Én ott még nem ettem rosszat! (Bár mindenre nem emlékszem az áfonya-pálesz/hargita sör miatt, úgyhogy bármi lehetett, asszem...)
Ok, örülök, ha minden rendben. Ha bármiben megakadsz, csörgess és segítek!
Nem ígérek semmit, de remélem tudok majd veletek menni. Mindig elmegy sok szarra a lóvé, ahelyett hogy bele tankolnám a gépbe. Idén is már 2X voltam nyaralni, egyik sem volt betervezve és még lesz egy tervezett is. Igaz így is motorozok eleget, de a túra az csak túra. Másik "probléma" hogy nekem már a túra indulási pontja is maga egy túra lenne, ahogy nézegettem a csapat útját.
Megy valaki mostanában Louisba? Mert egy ilyen 42l-es dobozra vevő lennék...
Vagy tudtok Pest környékén olyan boltot akik Louis-os termékeket árulnak nem sokkal drágábban?