Tőlünk még csak b-viktor járt a rendezvényen. És a kollégámtól hallottam tapasztalást. Egy tuti, a mociddal csak az tud elmenni a parkolóba, akinél a forgalmija van...
Állítólag a SHOX-ban akciós. Dawntez majd megerősít... most vásárolt. DE! Csak a konzolt adják. A "Platnitartó-billentő" alkatrészt külön kell megvenni hozzá. Természetesen nem akciósan, dobozzal, platnival együtt.
Helló,
most sajnos nem tudom végigkutatni, kinek van, ezért kérdem, hogy kinek van GIVI hátsó dobozhoz tartó konzolja? (mennyiért és hol vette, esetleg kivel készíttette el?)
van valami ürge, aki ilyet készít, de nemtom az elérhetőségét.
az enyémet lecserélem (vmi gyenge házi fabrik volt).
20-50W-re azt mondják hogy jobb,de nekem a 10-40W szimpatikusabb volt!
20-asnál lassabban melexik,meg keményebb a kuplungom!
Nekem többet nem kap ilyet!
Az természetes, hogy nem "lelkesen" rendelek... Ahogy esSO mondja, 2-3 havonta gyűlik össze olyan mennyiség aminél már kedvező az ár. Nagyságrendileg azonban 50-60 %-az ár a gyári ajánlatnak.
Nem vagyok képben, hogy a Bandité és a DL-é egyezik-e?
Amit esSO írt, az a V-Strom Club honlapján lévő fórumon rendelhető. Én csak rápillantottam, mert mélynövésű vagyok, és nekem így jó a DL. Tehát nem rendelek.
Utánanézek dél körül, hogy a gyári Suzuki tartozék-cikkszám szerint egyezik-e a két típusra való toldat. Ha igen, akkor rendelek neked egyet a DL fórumról.
Üdv segítséget kérnék: keresek gs 500-ashoz kuplungkart, ha van valakinek eladó, vagy hogy honnan tudnék óccón szerválni kérlek jelezzen vissza. (használt is jó)
A sráccal beszéltem, apja kint van az erdőn, holnap lesz gépközelben és válaszolnak neked írásban is. A srác szerint nem valószínű, hogy akadálya volna a dolgoknak...Ennyi a történet/pill.
Na azért, mert az évezred üzlete még nem lefutott téma, Sir!
Én megvárom a Balatonringet.
Érdeklődnék szoktatok -e járni Brnoba MotoGp-re? Ha igen érdekelne a dolog motorral, vagy akár személygépkocsival is, netán busz...
Beleolvad a környezetbe, mint a bitumen az út test kátyúiba:-)
most sajnos nem tudom végigkutatni, kinek van, ezért kérdem, hogy kinek van GIVI hátsó dobozhoz tartó konzolja? (mennyiért és hol vette, esetleg kivel készíttette el?)
van valami ürge, aki ilyet készít, de nemtom az elérhetőségét.
az enyémet lecserélem (vmi gyenge házi fabrik volt).
20-asnál lassabban melexik,meg keményebb a kuplungom!
Nekem többet nem kap ilyet!
Az természetes, hogy nem "lelkesen" rendelek... Ahogy esSO mondja, 2-3 havonta gyűlik össze olyan mennyiség aminél már kedvező az ár. Nagyságrendileg azonban 50-60 %-az ár a gyári ajánlatnak.
Cikkszám szerint nem stimmel sajna: DL 990DO-06G50-SMO; Bandit: 990DO-38G50-SMO
Akkor lehet, hogy előbb lecsekkolom, hogy mit kaptok és mennyiért...
Valószínű, hogy más az eredeti plexi íve, és ezért nem passzol.
Ahogy olvastam, az e-bay-en rendeli a srác. De nagyon nem mélyedtem el benne.
Amit esSO írt, az a V-Strom Club honlapján lévő fórumon rendelhető. Én csak rápillantottam, mert mélynövésű vagyok, és nekem így jó a DL. Tehát nem rendelek.
Utánanézek dél körül, hogy a gyári Suzuki tartozék-cikkszám szerint egyezik-e a két típusra való toldat. Ha igen, akkor rendelek neked egyet a DL fórumról.
Felismered? Hívd már fel...
pinkmotorskft.hu
Például:
NAGYVAS
Ahogy látom 2000 Ft alatt megúszod.
üdv Laci
elérhetőség: bakacsan@freemail.hu
Csak rá akartam pontosítani indulás előtt mindenre.
Kösz még egyszer!
Na azért, mert az évezred üzlete még nem lefutott téma, Sir!
Köszi a csekkolást!