Én is gratulálok Koko64, elsősorban a picihez , de természetesen annak is örülök, hogy javul a GS500 arány újra!
Másik fontos köszöntő: BOLDOG NÉVNAPOT ZIMACS!
Jó lehetett ma gurulni, szép idő volt, de tegnap már mentem egy Börzsöny-karikát egy barátom telkére, így mára nem volt keret... No meg program is alakult családilag, de majd máskor én is szívesen jelentkezem a "zsíroskenyér-főzésre"...
hogy vagy elérhető?
Én most 4 napig otthon vagyok..............
A verzió: lejössz.......
B verzió: szólsz mikor jó neked és Én megyek...........ezügybe adj cimet mailben
És millió köszi, pacsi, halika................. Ha nő lennél puszit írnék:-))))
Egyébként pont egy tanknyit mentünk. Reggel itt tankoltam a sarkon és mikor este hazaértem, pont felgyulladt a "tanko'já de kurva gyorsan" lámpa. 310km lett a vége.
Igen, fincsi kis gurulás volt a mai hála ESSO helyismeretének. A sisakomat meg kölcsön adom valami lepkegyűjtőnek asszem, mert lehet talál rajta egy-két még ismeretlen lepkefajt.
Szóval, kellemes volt a mai nap, köszönet a résztvevőknek!
Nyehehe! Dógozzá, vazze, ne ide lesegess munkaidő alatt!
És ha mégeccer meg mered köszönni, akkor megint nem szólok hozzád! Egyébiránt meg én köszi, hogy eljöttetek!
Nagyon frankó kis 7vége volt! Pénteken Dzsoki, szombaton ciccahék, vasárnap meg hápiék 6an. Nagyon csípem az ilyet!
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!
A két nagy gyermekem elfér mögöttem a mocin, ezt ma kipróbáltuk. Vicceltek is, hogy Peti a dobozban fog utazni!? Akkor ez realitás! Anyuka meg a nyakamban! (Esetleg szemből) "karika 12"
Más! Mire az első nap hazaértem a géppel, éreztem a csuklóm rendesen, főleg a balt. A kormányon jelentős változást nem jelentett, hogy döntöttem rajta, de a kuplungkart is lejjebb fordítottam tükörrel együtt. Ma kipróbáltam és így kényelmes volt. Elfelejtettem ,melyik leányzónak volt hasonló problémája a csuklójával (elnézést,még tanulom a neveiteket!) ,aki az erőkaron módosíttatott! Ezt is érdemes lenne kipróbálnia!
Na, irány a kórház!
Sziasztok!
Én is gratulálok Koko64, elsősorban a picihez
Másik fontos köszöntő: BOLDOG NÉVNAPOT ZIMACS!
Jó lehetett ma gurulni, szép idő volt, de tegnap már mentem egy Börzsöny-karikát egy barátom telkére, így mára nem volt keret...
Szép éjszakát mindenkinek!