igazából ezt a füstöt télen vettem észre
motor mellet álltam és ahogy néztem a kipuffot a havon lehetett látni ahogy kijött a füst
de mostanában nem látom
2200kmer alatt kb fél liter olaj ment el
terepen
szigorúan
és kilométer függvényében mennyire csipegeti? Vagy üzemórára cseréled az olajat?
És elhagyta a füstölést? Vagy néha van füst, néha nincs?
Powerban nem csökkent semmi, de kicsit zavar az hogy néha jön egy kis füst.
Igazából én adom neki rendesen, de elvileg nem lehet vele ilyen gond. Utazó tempó 100-110 (de van hogy néha 140-el megyek 1-2 percig) Városba kapja rendesen, de hát elvileg erre készült.
Hát nem gyepálom... Jó annyi hogy a csúsztatást próbálgatom több kevesebb sikerrel.. Esni kb 2x súsztam el vele meg 1x kerék próba közben... De hála semmi komoly baj nem történt... :D Menet közben meg 100-110-nél ált nem megyek jobban.. :D Nekem ez a nem gyepálás.. :D Na majd akkor remélem találkozunk.. Mi is szeretnénk menni majd..
A DR-Z szokott néha kicsit füstölni? Konkrétan arra gondolok, hogy alapjáraton jár, odaverem neki a gázt, és jön füst, de utána elhagyja. Ha menet közben verem neki, akkor semmit nem látok. A Ti DRZ-tek mennyire hajlamos az ilyenre?
Olajfogyasztás van, de nem durvább mint más DRZ-nél.
motor mellet álltam és ahogy néztem a kipuffot a havon lehetett látni ahogy kijött a füst
de mostanában nem látom
2200kmer alatt kb fél liter olaj ment el
terepen
szigorúan