Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából ezt a füstöt télen vettem észre
motor mellet álltam és ahogy néztem a kipuffot a havon lehetett látni ahogy kijött a füst
de mostanában nem látom
2200kmer alatt kb fél liter olaj ment el
terepen
szigorúan
nincs szálító jármüved, minek az ekkora távolságra ,gyere lábon, most néztem 65-70 km lenne az nem távolság, és tudsz jönni földuton .
Milyen olajat használsz?
Más fajtával is füstöl?
és kilométer függvényében mennyire csipegeti? Vagy üzemórára cseréled az olajat?

És elhagyta a füstölést? Vagy néha van füst, néha nincs?

Powerban nem csökkent semmi, de kicsit zavar az hogy néha jön egy kis füst.

Igazából én adom neki rendesen, de elvileg nem lehet vele ilyen gond. Utazó tempó 100-110 (de van hogy néha 140-el megyek 1-2 percig) Városba kapja rendesen, de hát elvileg erre készült.
neked mekkora áttételed van
+cucc
hát nekem is gyorsan leforog... De az a baj hogy ez az áttétel meg kell a városban..
Hát szeretnénk motorral menni... Addigra hárha megjön hozzá a plusz cucc nekemis... igen mézes szilva+bomba... XD jha meg egy kis Heineken :P :D
ti gondolom motorral jöttök ugye
mézes pálesz bomba
sima pálesz red bull
hát én azért álltalában forgatom rendesen
de gyorsan feldobálom 4be vagy 5be
de nekem az "utazó" 70km/h
következö fogaskerék az ilyen lesz 15/45
Na ez most jó hülyén hangzik.... Bocs.. Bebaszott a tenapi buli.. :S mézespálesz+bomba XD jó anyag volt.. amíg el nem fogyott a credit.. :D
Hát nem gyepálom... Jó annyi hogy a csúsztatást próbálgatom több kevesebb sikerrel.. Esni kb 2x súsztam el vele meg 1x kerék próba közben... De hála semmi komoly baj nem történt... :D Menet közben meg 100-110-nél ált nem megyek jobban.. :D Nekem ez a nem gyepálás.. :D Na majd akkor remélem találkozunk.. Mi is szeretnénk menni majd..
nem gyepálod
az mit jelent
hogy lehet azt megállni
ma versenytempóban mentünk ki ferihegyre
nehéz volt utolérni a CRFet
de csak összejött 1szer
ja vonattal
nézönek
sajna ez van
részt vennék én is 1ilyen versenyen(lealázni a többieket40lóval )
csak nincsen szálitó jármüvem
nagyon állatul néz ki a géped
szerkó is faja
nem raknál fel ide pár képet a motorodról
szép igy fehérben
örülök is neki... Bár amennyire én gyepálom... Sokat kopott a mancsom érte.. XD így már fájnak és nem tudom neki húzni XD

drz07 te a szolnoki versenyre mész majd szeptemberben?
akkor örülj neki
nekem is csinált ilyet(füst)de nem nagyon látszik semmi
olajat is csipegeti
Hát nekem 1 dekát nem füstöl.. kopp kopp kopp... Sőt olajcsere óta mentem vele 5000 km-t és nem kellett utánaönteni.. kopp kopp kopp
Halihóóó

A DR-Z szokott néha kicsit füstölni? Konkrétan arra gondolok, hogy alapjáraton jár, odaverem neki a gázt, és jön füst, de utána elhagyja. Ha menet közben verem neki, akkor semmit nem látok. A Ti DRZ-tek mennyire hajlamos az ilyenre?
Olajfogyasztás van, de nem durvább mint más DRZ-nél.
Megkaptam, köszönööööm
email cimed ugyanaz mind az msn
mert arra küldtem
Nem tudom megnyitni, mert szarakszik a gépem