Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy 2007-es suzuki drz 400 e-s üzemórás e, és mennyire szervízigényes?! Köszi a válaszokat előre is!
Én pedig keresztelöre megyek jövöhéten pedig rally verseny szendrö szoval leghamarabb 12-én mikor megyünk a kipufogoshoz
igen
háháháhááá Egy kis bugaci rettenet csodákra képes... Csak megmondom igazán hogy kurvára féltem... :D és mostmár ezért tettem le arról hogy veszek alá cross kereket... Nem akarom összebaszni ha már így megcsináltam... Bár sokaknak nem tetszik de nem izgat :D :D
Asszem akkor ebből a DRZ taliból sem lesz semmi! mindenkinek dolga van, más a programja, stb.

De semmi gond majd Szolnok hátha össze jön! szept 20-ra ne csináljatok más programot, DRZ kupa!
na vki szóljon már hozzá a kipu töméshez, mikor a jó? ha keményre van tömve?
mért nem, mi az akadálya, ki nem engedi ?
Bevágsz egy kis Bugaci vegyigyümit oszt úgy mész mint a vihar
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy törött hátsó sárvédője ami már nem kell?
helló srácok!
szétkaptam a dobomat, mert gyanús volt hogy nincs benne már gyapot mert rohadt nagy hangja van... ÉS tényleg nem sok volt benne
mien keményen kell kitömni hogy jó legyen? én megtömködtem azért rendesen... holnap viszem be a melóhelyre behegesztetni...
írjatok vmit h. mennyire kell kitömni! mert ha nem jó még most tudok kiszedni belőle....
áááááááááááááááá azt bárki mothatja hogy ö az bezeg ha a fénykép alatt lenne egy olyan 155 km/h akkor nem jelenkeznél ilyen szorgalmasan amugy örülök
Napot mindenkinek
Apraszki kolléga követtem a komokat és látom másik érdeklődő elált ha még állna a dob akkor én benevezek nagyon érdekelne
láttam a leírást szal tistába vagyok az állapottal.
a választ előlre is kössz

Dave
Sajna vasárnapig melózom ezerrel! (nyomatjuk a kocsi és a motor beállót!
De utána mehet egy Kakucs járat!
Király vagy kiscsávó!:-)))
Mikor gurulsz?
Mi most vasárnapig betonozunk ezerrel!
Noozsid, kérem a jogdíjat a képért! Lefotóztatok! (hátul, utcai sisakban jómagam..)
nem fáradtság
Ide jön valaki?

Jó lenne összefutni, én ott leszek...
ugy néz ki h IGEN!
de csak vmi picit még hoyg szokjam
msned van? lécci add meg vagy vegyél fel... csonkamail@citromail.hu
érdekelne pár dolog róluk...
ha nem fáradtság ez neked
köszi
elvileg a drz hibája (nemtom h E v S ),de egy bizonyos fordulaton,kb közepesen, illetve 6 ezer környékén van egy oylan rezonancia a motorban,amit nem szeret a főtengelyben lévő csapágy és széthullik....
tehát ha ráálsz 120as utazóra kmeken keresztül,akkor károsodik
sztem hagyd így h a vége 145,bőven jó
enyémet ezért kellett széttdönteni 6 éves korára
ja én beszélgettem pókokról
venni akarsz
Lenne egy aprócska kérdésem hozzátok!
Valaki használ drz E-nél supermoto szettel 15-42-es áttétet?Nekem most 14-42-es van így 145-öt megy a gép és 95-100 az utazóm!Na most én ezt felakarnám tornázni olyan 110-115 utazóra!Ha valaki tud segíteni szóljon!KÖSZI!
nekem összekötő kellene csak.. így köszi nem
Dobbal 15.Persze ennyiért nem egy karcmentes darab, de azért ennyi, a cső meg saját kezem munkája, nem saválló csőből, nem szép varratokkal, rajta a helye a felfogató csavarnak, illetve a hővédő lemeznek elöl, a dolgát tette, és szinte semmi nem látszik belőle, a dobból szintúgy...
múltkor valakik itt pókokról beszélgettek ha jól emlékszem...... és hirdettek is vagy nemtom már
lehet h érdekelne engem kicsi....
ha vki magára ismer az szóljon
dobbal 15 v csak a cső?
Köszi a riszpektet!
A dob természetesen eladó, de előnyt élvez A-dee, mert az ő kérdésére reagáltam.
Megértésed előre is kösz...