Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja bámészkodok
meg fotózok mind állat majd
és rakom fel a jobbnál jobb képeket
meg adok esélyt nektek a gyözelemre
mert ha indulnák
7végenként bármikor!
Ne erőltesd, kellenek a bámészkodók a pálya szélére is. Mi pedig majd harcolunk a pályán.
Tudsz valamit az edzés lehetőségekről? Elöző hétvége?
ja csak a raklap nem fog ugy állni mint elöte meg maga a tény hogy vanak buzik
vissza kell hajtani nem
és kész
bazd meg ezt nem hiszem el, k...v anyát mire jó ez
oké
csak olyan fura helyen van
és ha áll a motoron akkor gáz lehet
ez nem az én motoromon van nem hiszem hogy zavaró lenne a tulaj azt mondta hogy nagyon jó!
joestét mindenkinek.van 1 elado dr-z gyári dobom.ha valakit erdekelne.picit ütött kopott de összekötöcsövet simán kilehet belöle hozni igy a furatok a gyári helyükre kerülnek vissza. a bilincsis megvan az elején.
hogy lenne
te vagy a legrendesebb drzés
tényleg
értem, te tudod
de nincs harag.
nem zavar a visszapillantó
kezedet
eséskor nem törik
nem szeretek túrázni
akkor BMW gs-em lenne
akkor kamu enduros vagyok
és az agyamban nincs gps
Mi számít normálisnak?
Ha ilyen jó neked akkor Kméten kapsz.
ezaz.. 50-70 km... Mi 650km-t mentünk XD
Miféle enduros vagy TE ha 60-70km megtétele, akadályt jelent. Nem szeretsz túrázni? Ez a táv még túrának se nevezhető! Egy tank benzinnel 60-70 átlaggal oda vissza kibírja.
Hát + cucc... a fehér első sérvédő már megjött.. a Hátsó kb 2-3 hete rendeltem meg arra is várok... Akkor normális alubetétes kézvédőt szeretnék, meg szeretnék rá valami normális tükröt.... Jha meg jön az olajcsere... Most Motul 300V-t veszek bele... Az milyen árban is van?
Jha és az áttételem 14-45.....
elveszet az én kicsikém és nem lett meg mi lesz velem igy vigasztalhatatlan vagyok
Ja hát az enyém 5800km alatt nyalt be pluszba egy litert, úgy hogy mindig figyeltem rá, és utánatöltöttem. Szigorúan utcán megy a vas, de kapja az ívet rendesen. Igazából 1hengeres 4T-nél cirka 6ezer km alatt 1 lityi olaj az elvileg normális olajfogyasztás.
nem távolság
rövidtávú bajnok vagyok
nem vagyok hozzászokva a nagyobb távokhoz
nem kell sokat mennem hogy jót motorozzak
max 30kmert
Motul 300W 10W-40 Double Ester

Ez van benne 5800km óta. Most lesz olajcsere, azelőtt Castrol Actevo 10W-40 volt benne. Hogy mióta van a kis füstölése, azt pontosan nem tudom.
lábon
nemá
1szer voltam jászberényben a crosspályánál
50kmre van
hazafele majd el aludtam a motoron
pedig jó lenne valami földút szolnokra
faterom ott lakik
és a vonatjegy 2500ft retur
motorral jobb lenne