Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van néhány eladó cuccom:

DRZ400 FINSTER sportkipufogó, komplett összekötőcsővel + DBkiller: 40.000,- ( új ára: 52.000 ), fél szezont használtam, a szomszédoknak hangos...
AGV Cross sisak, ajándék szemüveggel: 15.000,-
UFO Shockwave cross páncél: 10.000,-
Diadora MX2 cross csizma ( 45-ös ): 15.000,-
Csomagtartó KTM 620-ra: 8.000,-

képeket tudok küldeni emailben, vagy majd felteszem valahogy ide.

üdv.

Érd.: 06-27 366-522, 06-70 458-4056
adzsem@invitel.hu
nem szokásom átverni az embereket.....csak legalább akkor tudom hogy menyit mentem vele én
hét fele (hála égnek ),felé közeledönk
Gondolom slickről van szó...annál máshogy van a számozás a szélességet illetően, ezt mások is meg tudják erősíteni.
Félrefűzéssel amúgy sokat lehet csalni, de szerintem ennyit nem ér meg egy szélesebb papucs, főleg 150esnél nagyobb 4,5ösre...

Mindenki maga dönti el, mi neki a jó, de szerintem ott már ellentétesen befolyásolod a dönthetőséget...
nem volt pupos,pályagumi volt rajta,lehet már kopott volt és azért nem volt púpos.
Na és nem volt nagyon "púpos" a gumi? Futófelület nem csökkent le nagyon? Mint mikor túlfújod a kereket?
háj,nekem 165 volt fent 4.5 ön,nem ért bele.
de noozsidnak hozzáér a 160as,flnitöl is függ,lehet az enyém félre volt fűzve
pro taper
De ott hogyan fér el a gumi? Nem sok hely van a lánc mellett.
Így van, a gyári 4,5-es hátsó felnire a 160-as már sok szerintem. Aki utólagosan 5collosat tett bele, annak természetesen nem...
Nekem 150/60-as van fenn Ahogy néztem, egy nagyobb már belelógna a láncba, vagy menet közben a lánc nyírna bele a perembe. Meg Animationtól tudom, hogy a felni a 160-as gumit már előnytelenül összehúzza, és ez a döntés rovására megy.
Mekkora gumit lehet maximum berakni 17-es felnire Drz hátsó villába?
Igen. Aztán eladáskor nem elfelejteni mondani.
így vettem de nem sokáig lesz ilyen, meg van rendelve az új kézvédő
Érdekes a jobb oldali kézvédőd bilincse
mondjuk 1 Renthal kormány tuti erősebb mint a gyári...
enyémen Accel kormány van, vastagabb mint a gyárija elvileg, kormánymagasitóval van megoldva nekem...
De mi az erősebb?
vmi erősebbet, én már igy vettem másikkal a motort, de a gyári kormány elég gyenge állítólag...
Milyen kormányt érdemes venni a gyári helyett?
HAHÓ...KAVA...
Bujj elő,és mesélj,mire készüljünk a hétvégével kapcsolatban.
én készülök..
KAVA szervezte eddig.
háháhá.. Nekem is szóltak... Pedig nekem 45 fokban áll... Én is ezt mondtam hogy majd valamit teszek az ügy érdekében de most nem tudom elhajlítani mert műanyag és elpattan...
most hétvégén lesz Kakucson az összejövetel? Melyik nap?
Jön valaki?

Lesz belőle valami?
Már több, mint 1 éve közlekedek ugyan ezzel a rendszámtábla "szöggel" kb vagy 10-szer is igazoltattak, sosem kötöttek bele, de ma mégis. Ha legközelebb is így áll majd a renccámom, akkor feljelentenek. Faxszopó rendőrök, nem tudtak mibe belekötni csak ebbe. Mondtam, hogy majd megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében röhögve. Azért sem változtatok. kapja be az irigy rendőr, mert az volt. húztam nekik olyan gázfröccsöt, hogy a szemhéjuk biztos kifordult.
A képen látható suzuki dr 125 motoromnak megberhelt kipufogója van. Szeretném, ha nem lenne ilyen "dögös" hangja mert csak 50 cm -re van vizsgázva, ezért keresek eredeti kipufogót hozzá. esetleg cserével ha lehet.