Ezt figyuzd! Sima 4MHz -es kvarcal is megy a műszerfalad. Most hagyom had menjen pár órát. Aztán megnézem mennyit csal az óra rajta. Remélem az fog csalni, mert ha nem...akkor a sebesség mérés fog hazudni miatta.
jaja ez az
szerintem nagyon korekt áron voltak....és ha jól tudom rendelnek mindent 1 hét a beszerzési idő és talán japán vagyis nekem japán izék voltak rajta a csomagoláson
Ezt én is pont így tudom.
Maga a Xenon töltésű izzó tudtommal ugyanaz. A trafó zabál 55W-ot. De az újabbak talán 45W -osak. Olvastam már olyat is, hogy az 55W-oshoz adott izzó jobban világít. Háát... én még nem láttam.
Szerintem a poén pont az lenne, hogy a gyári 55W-os halogén helyett, 35W-ot zabáló Xenon van a mocin. Így még kímélem is a generátort, viszont jobban látok. 2 legyet egy csapásra.
Slim izzó?Ilyet még nem hallottam.Úgy tudom azért van 55W-os rendszer,mert némelyik jármű figyeli ha kiégett az izzó.Ezt hívják Can-Bus rendszernek.Fényerőben nincs külömbség 35W,és 55W között.
nekem csak az izzó slim és a fejidom meg a lámpabúra közé lett felfogatva a trafó és semmi nem látszik belőlle csak nagyon kicsi! hát igazából nem tom valszeg azért lett 55-ös emrt erősebben világít és tényleg fasza ha sötétbe megyek vele sztem job mint a 35-ös!
Lehet van benne valami védelem.A fémhalogén lámpák csak akkor kapcsolnak vissza,ha kihűlt az izzó.De szerintem Xenonnál nem kéne,mert ugye ha este lefulladsz 1 kereszterődésben...
Nekem az EU.-s szabvány miatt már gyújtáson világít,de fogok rakni bele valahova 1 kapcsolót.Tudomásom szerint az ívkisüléses lámpák nem szeretik,ha ki-be vannak kapcsolgatva.Neked slim trafód van?Hova rakták a trafót?Miért 55W-ost vettél?
ja és igen Böcsi nállam is előfordult már oylan h beindítottam a motort rajta volt a lámpa ujra beindítottam és a lámpa nem kapcsolt be pedig rá volt kapcsolva a világítás érdekes dolgok nem tom mért csinálja
hát alapból külön lehet kapcsolni világítást ha nem kapcsolom be akkor semmi gond csak ha bevan akkor azután elképzelhetőő ha leállítom beindulni már nem fog a motor ez a gond h nagyon visszafogja a töltést is
Ok! Jelezz, ha jössz Kalocsára! Különben az ÖMV-kutatokról kifordulva a város felé lehet a világon legjobban kerekezni! És még a benzin is sokkal olcsóbb, mint nálunk! Gondolom az új Petrol kút miatt...
ha már nem mért rendesen meg minen akkor számoljon előröl