Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisfiam első STOPI-ja...
LEVI71 !

Szia.
Nekem is lenne egy órám,ami nem mér.Lehet róla szó hogy megnézd,és lehetőség szerint orvosold is?
Pest-megyében lakom,de ha a hétvégén lesz Kakucsi-tali,akkor személyesen is tudunk találkozni.
Üdv : csaba
Eladó!
jupíííí :D
akkor ez is megvan
már csak kilométer spirál kell hozzá még
Órán nem venni észre, hogy csal. A sebesség meg csak akkor derül ki, ha kipróbáltad. Megy a postára....
látam
csak hogy jól mér-e
vagyis hogy a km et jól mutatya-e az érdekel
mokor kapom meg ?
Lapozz vissza ..... már raktam föl képet újra. Össze van rakva...
nah hogy áll a műszerfalam ?
Tudtam, tudtam és tudtam! Sunyítottál és csak olvastad a fórumot. Na de végre Te is itt!
WELCOME!
Hát.. nem nagyon van mit összehasonlítani rajta.
Teljesen más célra készült mind a 2. Amit legjobban észre veszek az az, hogy jóval spórolósabb! DRZ -re nem kell annyit költeni. Ráadásul olcsóbb is az alkatrész hozzá.
Ha CR-t utcán kéne használni... szerintem motorozhatatlan. Azon kézféle gáz állás van, alapjárat és csutka gáz. DRZ sokkal barátkozósabb. Viszont a súlyából adódóan kicsit nehezebb terelgetni. De ez szerintem nem zavaró.
Megbízhatóságról nem nagyon tudok nyilatkozni. Vagyis csak jót tudnék mondani mind a 2 típusról. Egyikkel se volt - van semmi baj.

Ha van valami konkrét dolog, amire kíváncsi vagy...hát ki vele!
Voltam csak k.ssba
Ugyan hol rejtőzködtél Te eddig? Vagy csak most regisztráltál?
Pinknél 4200-volt a kipuff szelep és Tudom hol lakol....
Régebben már én is néztem. Akkor még tényleg voltak kint motoros szettek is. Most én is csak tátottam a számat, hogy hová lettek.
Pár napja még voltak kimondottan motor szettek,ez tuti.Két hete lesem az oldalt.
Nem. Szerintem nem szar az oldal. Ha a motoros szettekre kattintasz, a megjelenő oldalon pedig a pink felkiáltó jelre. Aztán jön az, amit lentebb már bemásoltam. Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy bármit választasz az autós Xenonok közül. Azt az autós szett árának feléért kapod. Tehát, az autós szettek közt kell kutakodni, majd árat osztani 2 vel.
Ezek autós szettek nem?Van motoros is,csak pár napja szar az oldal.Én is 35W Bi-Xenont szeretnék.
Ja. És ezt írják :

Az autós xenon szettekkel megegyező gyártmányú, méretű és tulajdonságú motoros xenon szettek kaphatók az autós készletek árának feléért! Ha a motor 2 lámpás, a készlet ára megyegyezik az autós készletével. Különböző foglalattípussal rendelkező motorok részére mindkét izzótípust tartalmazó xenon szettet állítunk össze!

Szettjeink már az ultravékony trafómérettel kaphatóak!

Vagyis. Kinézheted bármelyik autós szettet. Az ott látható ár feléért adják ha motorhoz kéred.
Szerintem ezek azok : http://www.martincaraudio.hu/x...

De én azthiszem ezt fogom választani : http://www.martincaraudio.hu/e...
Nem találtam.De a lényeg,hogy sokkal jobban látni Xenonnal.Fogok rakni bele én is,mert nagyon szarúl látok a halogénnel este.Kösz az infót
Így jó lesz? Azt az 500m én tekertem bele, ellenőrzés gyanánt. Működik!
S vegyed városba jólesz az
Persze, lehet.