Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem tul kemény a rugozás
jön valaki Kakucsra a hétvégén DRZ összejövetel?
hogy van felfogatva az a doboz a telóra?

középen van
nekem is össze van nyomva a rugó
igy sokkal jobb
és a lábam se ér le telitalpal legalább
hol van kb az SM-nek a gyári beállítása?középen?
mert nekem rendesen fel van keményítve
én is így tudom ha előtte volt B-ből jogsid legalább 2 évig az is beleszámít!
elég a 2 év bármiből... akár a B-s jogsi is elég ha 2 éve megvan... Én rendőrt kérdeztem meg... és ezt mondta...
Én örülök hogy örülsz de! Megoldható hogy ne fürgyé le Ma zsirosztam a kipufogokat dávidé kész lessz 12-én és persze a tiedet is meg igazitja de csak ha szeretnéd
Köszönöm de már van a1 em csak még nem járt le ez a baj.
igen lesz több minden: www.gardenclub.hu
Bocs,
a Somogyudvarhelyi III. Motorkiállítás és Rockfesztivál-ról szóltak a bejegyzéseim.
Amit a plakátra nem írtunk időpontot: veterán motor kiáll.- nonstop,
léggitár- Graft zenekar után,
Vizespóló - Vida Rock Band után

ha van még kérdés, keressetek: bjoule73@gmail.com, 70/518 2700
Sziasztok!

Igen lesz! Mint egyik szervező tudatom a részleteket: www.gardenclub.hu

Jó szórakozást kívánunk!

Üdv.: BJoule
vegyél fel msn-re este megbesz mindent!Aki többet ad érte az viszi!Plussz adok hozzá egy elsőgumit ha kell az a kopásjelzőnél van semmi baja!az michelin pilot power 120/70-17-es 1000Ft ha érdekel titeket!
ebben az állapotban van ahogy a képen látod!150/70-17-es
vagyok , csak nyaraltam meg Kakucsoztam! :-)))
Király volt!
Nyaralás ás Supermoto-zás Kakucson:-)))))
Vasárnap jól sikerült , jók a felvételek és nemsokára (vasárnap) vágjuk a kisfilmet!:-)
Jöhetnek a kérdések!
jah meg mekkora? 150/60? sérülések? hol laksz?
ebben az állapotban van ahogy a képen? mert akkor engem érdekelne!
Szeva! Kicsit bővebben a motoros taliról,lesz valami érdekesség is vagy csak tali?
sztem ha van A1ed,és 2 év lejár,akor a korlátozottban és a korlátlanban sem kel lmár várni,mert a 125ös is nagymotor... de sztem rendőrfüggő
Valaki nézzen már utánna lécci ennek a 2 személyes ügynek hogy nem A1 el hanem Ak val lehet e 2 éven belül 2 személyt szállítani s.o.s nagyon fontos lenne
Hali!Igen megoldható postai utánvéttel!150/70-17-es a gumma!Vegyél fel msn-re az adatlapomon ott a címem és megbeszéljük a részleteket!
hali engem érdeklne a dolog még arra vagyok kíváncsi hogy esetleg postai utánvétel megoldható-e ?
meg egy méret is jó lenne
7 végén: Somogyudvarhelyen motoros találkozó a Kétnyár csárdánál!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy dr650-re mekkora a legkisebb hátsó vagy a legnagyobb első amit fel lehet rakni. Növelni szeretném valahogy a áttételt. Válaszotokat előre is köszi!