Sziasztok....
Nem tudom mi lett a gumival... Mondom reggel felpumpálom és meglátom mia helyzet... felpumpáltam és hallom enged... mondom fasza... hazaérek mondom nekiesek és kiveszem a kereket, hogy holnap el tudjam vinni gumishoz.. ne én basszam már le róla a festéket... és nézem.. kőkemény... ugyanannyi volt benne a bnyopmás mint reggel... De akkor reggel mi szelelt... :S nem értem... De eddig még bírja szal nem tom mi lehet vele..
Ezzel a bálnával találkoztam hétvégén!
Kicsit megviselt volt a bőre. Szerintem a kiszáradás fenyegette mert valamilyen "soproniculum" nevezetű üveges gyógyszerrel kezelte magát.
Vegyél alu-t! 6e ft/pár (postával együtt) robi.termol(kukac)t-online(pont)hu
De karbonra is tudok adni címet, h mindenáron az kell... Csak az 15e-től kezdődik
jaj nem gondoltam komolyan... :D AM meg megálltam, tankolni mondom pumpálok bele mert kicsit lapít... de nem vészes...
indulunk haza megyünk megyünk megyünk... erre 1x érzem hogy elkezdett szitálni.. :S mondom akkor b****meg.. :D
Na de lépek.. Ebbe a nagy rémületben elfáradtam...
Jóéjt mindenkinek
Nem tudom mi lett a gumival... Mondom reggel felpumpálom és meglátom mia helyzet... felpumpáltam és hallom enged... mondom fasza... hazaérek mondom nekiesek és kiveszem a kereket, hogy holnap el tudjam vinni gumishoz.. ne én basszam már le róla a festéket... és nézem.. kőkemény... ugyanannyi volt benne a bnyopmás mint reggel... De akkor reggel mi szelelt... :S nem értem... De eddig még bírja szal nem tom mi lehet vele..