Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem túl kényelmesek az biztos
az E nek keményebb is a szivacsozása
sose felejtem el,akkor mentem másodszor drz-vel,100km terepen,sajgott is a picsám de megérte
rá 2hétre eladta és azóta sem motorozik4egy igazi répa!a legjobb dolog a motorozás!
menjmá
az fasza
a másik sráccal mivan?
akinek rmz front volt a drzén
az volt az első utam vele amikor találkoztunk a Péceli krosszpályánál!
láttam élöben
sajnos
szivem szakadt meg
csak ezt ne senki
mázlista
bár én se vettem túl rosszat
3.5évesen 7500kmel
utcán használva
nem volt csúnya
de én 1-2dolgot azért leamortizáltam rajta
2napos kép róla
Szia Mizsi!
Nekem is ez a fajta van és nekem semmi bajom eddig vele kopp-kopp!
majdnem ezt vettem
nem sok,csak nincs melóm mostanában
nem de nem használták,elözö tulaj valami matricás volt és az egész motor be volt vonva ilyen sárga vastag matricával de azon sem volt karcolás!én levettem mert a 2000környékiek voltak teljesen sárgák.Viccen kivül még a váltokaron a gumi bütyök sem volt megkopva, a váz sem,gyári gumikkal vettem,láncot cseréltem egyedül de azt is csak azért mwert supermotonak ki vágtam belőle 5szemet.
gyerek is meg motor is az már biztos sok kiadás
hát ez igaz!szar ez az ország,máshol az embernek hobbija is lehet,itt meg szenved az ember.Nem tud fenntartani 2 motort meg közbe csinálni valamit a házon,röhej.
900ért új?
az király
de a kakukk az mindig más fészkébe rakja a tojást
ha most állnék motorvásárlás elött biztos megnézném a tiédet is
apukám az a motor új volt mikor vettem!még a szaga is új volt!nem sokat m,entem vele,zsír a gép!ha bejön egy helyről a klóvém meg is tartom!még egyszer ilyen motorom nem lesz!pláne hogy nem is lehet kapni már
persze értem én
legszivesebben el sem adnám de ebből csinálnám a tetőteret,jön a legkissebb Kakukkfióka
azt hittem újonnan vetted
1ik képen tisztára ugy néz ki mind 1új motor
oké
csak mondtam 1összeget
amugy én meg 1milkát fogok bukni ha 1szer kilesz fizetve
még jó hogy nem hitelre vettem most kétszer ennyit buknák
tavalky vettem 900ért és csomo mindent vettem hozzá amit adok vele együtt,250et nem szeretnék bukni rajta
750
az
nem tud könnyen ugrálni az ember ez miatt