Segítségeteket szeretném kérni...
Most szeretnék venni egy DRZ S-t, ha közúton megyek vele, mennyi az utazója, és hogyan viselkedik középtávon (1-200 km).
Szevasztok ki tudna segiteni ha jobra dontom a mocit akkor valami sistereg. Azt mondtak hogy megvan lazulva a csavar a főtengelyen és csúszkál rajta a fogaskerék és hozzáér a kuplungkosárhoz, megneztem de nincs semmi kilazulva , van valakinek valami otlete hogy mi lehet elore is kosz.
Sziasztok! Segítsetek! Még új vagyok a szakmában......nem tudjátok véletlen,hogy a DRZ 400 S-t hogyan tudom berúgni? ....nem találom rajta a berúgókart
600-as indítás
1 fázisa, húzzál csizmát
2, sztendely és rugdosás így talán nem fáj, ja +térdvédő ha esetleg valami véletlen folytán a kormányba ütközne a térded
szerirtem elöször huzd le a benzincsövet majd engedd meg a karbin a leeresztö csavart és fujazsd ki levegövel.azt proba.ha nemjo sztem csak akkorszedd szétt.
ROBOTOS
Mindenképpen kevés üzemanyagot kap a mocid.
Ki kellene pucolnod a porlasztót,és a benzincsap szűrőjét is.
Valószínű a benzinből csapódott ki valami piszok,ami eltömítette.
Sziasztok!
Technikai segítségre lenne szükségem.
DRZ400SM motorom tökéletesen, hiba nélkül működött a tavalyi évben, de ezután fél évig nem használtam. Most amint ráhúzom a szívatót és indítok, azonnal indul, de amint 1 vagy 2 kattanással visszatolom a gombot, azonnal leáll. Nincs alapjárat. Teljesen ráhúzott szívatóval tudok menni bármeddig, de minden más esetben azonnal leáll. Mivel családunkban 3 ilyen motor van és a másik kettővel semmi ilyen probléma nem volt, nem tudom, hogy mit nézzek meg. 8000km van a motorban, gyertyát kicseréltem, mit tegyek?
énis most raktam össze a 600 ast kicsit betegeske de csak alakul, első inditás edzőcipőbe... hát fájt
akkor valaki irja már le az indítás helyes technikáját ha szavakba lehet önteni
Hello!OK!Megdumálhatjuk egyik 7végére,vannak itt Szhelyen elég kemény DR-Z-sek,ismerem őket(1kerékel előzi a kocsisort)de én nem hozzájuk tartozom:) szólok van 2 haver is egyik 640LC4 másik 640 Prestige, aztán 3asban 4esben gurulhatunk egyet!
azt hogy kurva jó állapotba van!meg kell nézni,nem mondom hogy nincs karcolás de ez nem vitrin motor,még minden gyári rajta!a féktárcsák még gyári értéken vannak!olajat mindig cseréltem ahogy kell,szűrő meg minden,iridium gyertya sport dob,majd 2év műszaki,új gumio hátúl,stb
Segítségeteket szeretném kérni...
Most szeretnék venni egy DRZ S-t, ha közúton megyek vele, mennyi az utazója, és hogyan viselkedik középtávon (1-200 km).
Előre is köszönöm!