Helló mig mindig várunk DRZ motorosokat vasárnapi motorozásra Kékestetö és környéke meg benézünk Visontára mert ott lessz SUPERMOTO találkozó!
elméletileg 6-an vagyunk kinek van kedve még jönni?
Sziasztok!
Suzuki Drz 400-ast lehetőleg az E típust vennék, 5-600ezer Ft-ig. Ha tudtok jó állapotút mindenképpen érdekelne. Ha erre válaszolnátok, e-mailben látom. Előre is köszi!
Hello!
Nem vágom a drz-t fejből, de ha laza a lánc akkor esetleg a feszítő törhetett el, vagy ilyesmi...
Amúgy az előző motorom egy Gilera RC 600 SM volt, és azzal nekem volt szíjszakadásom, hát bizony nem csak a szíjat kellett pótolnom. (szelepek összekócolódva, dugótető megütve...)
S.O.S
LAZA A VEZÉRMŰ LÁNC !
most szedtem szét eddig és szerintem tovább nem is megyek....
úgy néz ki hogy ez a baja
de ha a vez lánc laza akkor a szelepek hogy állhatnak ? és nem törik ilyenkor semmi vagy mi van ilyenkor ?
még nemtudom mi lehet
most szerelem két telefon közöt.....
de ám úgy volt hogy mentem át szomszéd faluba vele mondom gyorsan megjárom....erre meg ott vagyok jönnék haza nyomtam egy egykerót mentem vagy 20 30 métert és leró közben egy csatanás a blokban és elment minden hát mondom lehet hogy gurulásra beindul de semmi szinte semmi kompreszió és nem történt semmi
az indító motor se csinált semmit csak pörgött magába
és hát mivel gyúrunk vazeee 3 km et toltam fasza jó napsütésben kajával teli táskával a hátamon.......
szóval most kicsit pipa vagyok és most szedem szét a henger részt megnézni mi lehet vele....
Ezt az universalmotoros racetech hátsó lámpát nem ajánlom senkinek,mert 1-2 hónap használat után elkezdtek villogni a rendszámvilágító ledek majd egyszerűen kiégtek! Mástól is hallottam már ennél a típusnál!
elméletileg 6-an vagyunk kinek van kedve még jönni?
Gyertek már irhatok vagy hivjatok.