Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiéd milyen stádiumban van?
fu bazz, az a hengerfej elég gatyán néz ki. a hűtővízet nem kajálta?
Akkor most hullanak a déerzék 2 hete az enyém, most meg ez. Ez elég szar statisztika kezd lenni. Nah de mindent lehet orvosolni
hát 2 szelepnek annyi
a másik kettő szépen a hején van szerintme az jó
jó kérdés nem biztos,hogy új de ahogy elnéztem a dob nincs megnyomva sehol .
Kérlek küld át a számát és a nevét!
Előre is köszönöm szépen!
Ez 25-ért tényleg új?
viseltes ez már egy kicsit MORE nem?
Mert hitel van a motoron,és többet lellene most befizetnem,mint a fenmaradt törlesztők összesen....több mint 150 ezerrel....
Patent a gép! DT-re nem cserélsz? Sokkal kevesebb a biztosítás és a teljesítményadó! Ebben a válságos időkben ez meggondolandó!
Világosíts már fel, h miért is jó neked ez a csúsztatott fizetés? Csak h elkeljen? Vagy mi az értelem? Nem értem...
Sziasztok!Arrol szeretnék érdeklödni hogy az athena hengerrel felszerelt drz-kröl tudtok valami érdemi informáciot adni!Elöre is köszi!
jójó...de azzal a kipufogóval tényleg csinálj valamit....plussz kicsit az ég felé kellene állítani
mostmár tudom,akkor biztosan nem ismerlek
forgalmi és rendszám nélkül is hobbyra eladó,legyen 500! másfél év múlva adsz 250ezret....kapsz érte forgalmit,törzskönyvet,rendszámot...így is kifogásolható? mégiscsak egy 2005ös 11ezer kilóméteres majdnem második tulajos motor,ami majdnem vitrindarab....
én lennék egy ilyen csúf kurvával
itt a hegyen van egy sráááác. akinek már ezres milléje van
Akko hozzád ki jár sárga drzvel?
milyen Gyurika? milyen pusztakúti? nem én leszek...
Nem ismerjük egymást
Egyáltalán nem mindegy
De nem fikázni akartam, nyugi. Te szoktál járni Gyurikához? Pusztakútin mintha már láttalak volna.
sziasztok
leszedtem
fojamatosan szerelek
de elméletileg nincs baja a szelepnek meg a dugónak....

nagyon kicsit bele ért úgy nézem de szerintem ez nem nagy gáz....
...ja,én is üzembentartónak vagyok bejegyezve a forgalmiba,és?
nem teljesen mindegy? majd másfél év múlva lesz törzskönyv is,ezért 600,és addig is ugyanúgy használhatja,mint bármelyiket.....nemrég árultak egy 2005ös rendszám nélküli DRZ-t adásvételivel az oldalon hobbyra,eladták 480-ért.....
Hoppá, ez is itt lesz...!
Ez tőlünk 25km, jön valaki ide?
üzembentartóival... mit vicceskedsz
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ezt elviheted 600ért,de másfél év múlva adsz még 150et....