Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö sejtetem én is hogy az mert nagyábol értem mi mi csak gondoltam rákérdek de ám ma fogom lemérni a cucokat benne hogy mi sérült....pl hajtókar dugó...mert ezeknek szemre és fülre semmi baja vagy hangja de lefogom még mérni is most kiderítek a baját aztán egy nagyon hosszú spórolás és úgy megrendelem bele az új és kész
csak sikerüljenek ezek így sorba
oké csak kérdeztem
Jah!
Ezt jól szarul találták ki
szia! odaírtam,hogy mi az ami érdekel...
Szeva!
Nem fér be az állító! (szóval nem) De Te biztos kitalálsz valamit:-)
A kipufogó meg intéződik, de minden kipufogós béna és nem meri bevállalni!
Lesznek még DRZ-k vasárnap?
szia(sztok)!
esetleg ltz400 csere nem érdekelne?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... Ennél jobbat nem tudok kitalálni,ha valaki ilyen gépet akar,és biztosan használni akarja 2 évig,tudom ajánlani!
most már az üzembentartói is tulajdonjogot ad!önkormányzatnál mondták ha hülyeség
Bizony akkor előttem áll még néhány dolgos hónap...
Kár hogy csak 2szer ballag az ember, és 1 évben egyszer kell menni locsolkodni...
úgy működik,hogy nem átírást kell fizetned,hanem mindössze 9ezer forint az okmányirodába,és a forgalmiba üzembentartóként jegyeznek be....ennyi
Hogy működik az üzembentartói ? Érdekelne a DR csak nem vagyok képbe kicsit se, ezzel a papírozással.....
yo reggelt hogy vagy?
az a müanyag fogaskerék az olajszivatyut hajtja az a töbihez képest filléres dolog.egyépként ha enyire nem vagy képben kár vele barkácsolnod,inkáb vid el szerelöhöz.
engem nem érdekel,nem én fizetem...
750 az szar-hugy? ha el akarom adni,ez az ára.......
menyibe kerül vez lánc, 2 kipuff szelep, lánc feszítő, és egy műanyag fogaskerék ami nemtudom mi....az olaj izével van összekötetésben a kuplung alatt..

valakíííí segícsen....
Rajta vagyok az ügyön, remélem meg is lesz...
Amúgy annyi előnye van, hogy elmondhatod, hogy egyedi dekor szett, ilyen biztos nincs másnak...
Pontosan XD De ha minden igaz már készül jövő hétvégére az új XD
söbetű error
ez nem rosz !
NA animation remélem ki lesz javítva az a kis hiba ha megyünk hozzátok De sztem így is szépen megcsinálTUK
menyibe kerül vez lánc, 2 kipuff szelep, lánc feszítő, és egy műanyag fogaskerék ami nemtudom mi....az olaj izével van összekötetésben a kuplung alatt..
na lépek
Én meg EZT néztem ki fiúk