Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legszebb,legigényesebb DRZ amit itt eddig láttam,van izlésed tesó...
lemez....nekem bántja a szemem a mekkelek megoldás,inkább rászánom azt a párezret a műanyagra,mégiscsak esztétikusabb
nem rossz...
annyi hogy itt kell még rendszám tartó amit megtudsz hajtani könnyen lemezből....
ha ezt megveszed annyi hogy nem kell bajlódni a bekötéssel csak a lemezhajtással de az se nagy para.....
a prototipus nem éppen a legszebb,kíváncsian várjuk,hogy milyen lesz a 3ezres 5ezer volt a képen látható,megéri vesződni vele?
...megtaláltam! na majd intézek valamit...
én meg a mostanit 1 e ft böl csináltam
a jobbik a majdnem ilyen lesz majd 3 e böl
Üdv Mizsi!
a rendszámtartó meg a lámpa egybe volt. Így van fent a universalmotor oldalán. Viszont már én is láttam külön oldalakon hogy hirdetnek ilyen lámpát csak külön.
De én egybe vettem ha jól tudom 11e Ft volt. Viszont kellett rajta alakítani egy kicsit.
Te vagy a "Főnök" cseréld el!
Már megbeszéltük többen a vasárnapot!
melozok vasárnap sajna a szombatom szabad
Vasárnap!
Mátra!
Jössz?
Ez az alátét engem is beszopatott egyszer
Le is esett félig a lánckerekem,aztán kicsúszott a mögötte levő kis persely vhogy,és kihugyozta az olajat,mázlimra pont kb. 5 km/h-val mentem,aztán így az égvilágon semmi baja nem lett semminek!csak olajat kelett vennem,de lehet így tudatta velem a drz h új olajat akar
szombaton egy gurulás?
Ez a fajta rendszámtábla tartó ugye nem együtt van a hátsó lámpával? /ilyen lámpám van nekem is/ de a tartód igényesebb az én megoldásomnál,hol lehet ezt a tipust venni?
Figyelem Akciós Láncok eladók D.I.D 520 as x gyűrűs drz-re kedvező áron 19000ft 06 20 352 6461
nagyon szépen köszönök mindent
megfogadom a tanácsod a leírtak szerint fogok eljárni

remélem hogy a felfügesztés nem adja meg magát visontán a gogo 3 on
ez szép
ezt az alátét dolgot megszivtam én is
jha és bocs ha hülyeségeket írok Vizsgák előtt stressz levezetése
Nekem ilyen van
A hátsó vila balos szárának a tetejét az előző gazda vagy nem tom ki de flexxel elég csúnyán összebaszta, merthogy levágta a lánvédőnek a tartóit. De azt szépen kis sikerült csiszolni belőle szerintem

Repül a repül a DRZ
Kiszeher, nem tartozol semmivel, de majd tényleg csak próbaképpen rakd fel, mert elég cápafogas. Ha meg véglegesen rakod fel az újat, a csavar menetét érdemes bekenni kék loctite-al, meg az alátétet ráhajtani, nehogy kilazuljon az anya (110nm-el kell asszem meghúzni). Ja, meg arra figyelj, h úgy tedd fel, h az egyik oldalán van egy bemarás, az belül legyen. Ha kívül van, akkor egyáltalán nem fogja a lánckereket.
Felújítót szettet meg nézd meg a pinkmotorsnál is. Prox-ból van, ahogy néztem.
auner vagy gödöllön a big-bike ot tudom ajánlani
nem olcsók
nem tudjátok véletlenül hogy menyibe kerül a drz be hátra a lengő villához csapágy meg ilyenek ? mert nagyon kotyog az egész
a teló is meg a kutya csont is meg minden szétvan kopva
és ki kellene cserélni
valami eélrhetőséget vagy linket kérnék szépen
oké
csak feltünt
de
csak lusta voltam szétvágdosni meg köszörülgetni és majd bveszek oda egy másikat csak még ez az egész ideiglenes mert csinálok majd egy másikat.....ezt meg vagy eladom vagy nem tudom