Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
erről a papucsban motorozásól annyit,h haverom yz 250-el--papucs,rövidgatya,póló,és így motorozgat nyáron
de persze bukó van rajta,és egy hülye állat,folyton kerekezget
Előtte 600-as dr-rel olyan durván rakta be kanyarokba h senki nem tudta követni
hát a mostani km órám 100 km et mutat és most raktam át tartalékra....
de mondjuk tegyük hozzá hogy rendesen megvan járatva.....
Miért mennyit eszik?
jó és ezeket hogyan hajcsam végre ?
tü lejjebb rak.......úszószint......lejtőn üresbe tesz.....
sziasztok
valakííííí segicsen !
HOGYAN LEHET KISSEBRE ÁLÍTANI A FOGYASZTÁST ? HOGY KEVESEBBET KAPJON, HOGYAN LEHET ?
Rendben nekem jó! MIkor?
Érdekel esetleg vkit egy k8as drz 400s vagy egy k8as (uj model) dr 125sm?Megy egy ful vadi uj SUZUKIS cordura ruha? meg egy forma tura csizma?
Én 90%-ban aszfalton használom. 90-es tempóval túrázgatva, eddig a legalacsonyabb fogyasztás 3,2L volt. Átlagaban 3,5-et eszik, ha városban szaladgálok, meg jobban odahúzgálom neki, 100-120-as tempónál, sem ment sosem 4 fölé. A DRZ amúgy sem arról híres, hogy nagy étvágya lenne...
Mizsi a hátsó sárvédőd hogy van felfogatva? 1 csavart sem látok :D
OK!
Holnap hívlak!
Akkor kellett volna ráugranod,akkor odaadtam volna annyiért,de a piacon körülnézve rájöttem,hogy tök jó állapotú motort árulhatok,rengeteg a leharcolt darab....meg már megint költöttem rá.....így is bukó,nem tartozik életem legjobb üzletei közé.....ha komolyan érdekel,csörögj rám holnap....
hát anyira nem zavar
csak reméltem hogy megáll 6 körül
de nem baj helyette meg megy mint a meszes
csak szerintem nagyon picit sokat kap....mert hírtelen gázra fekete a füst..
és ezért akarom kicsit lejebb venni a benzin szintet
nem sok az, valamitöl menni kell anak a motornak.ha a fogyasztást nézed motoroz inkább 50cc 4T robogoval!
nekem 5fölött eszik mindig
sziasztok egy2001 es drz m van kellene bele generátor mert leégett ha tudtok segitsetek már,bontott is jó.
kössz előre is.
Számold be!
Nagyon jó kerekek vannak rajta!
Meg nekem a másik ár szimpatikusabb volt!
Mennyit kell ráfizetni?
vedd meg te,add el a tiéd
légyszíííííí valakíííí
hogy kell álítani a benzin levegő arányt mert én nagyon de nagyon sokallom ezt amit eszik......
én vigyázok... De ne vedd sértésnek nem úgy gondoltam... Tudom hogy durva papuscban motorozni meg minden. Csak még tavaly belerúgtam a betonba itthon és akkor valszeg eltört a lábam újja de nem mentem el dokihoz. Na és hát örülök ha papcsuban lehetek..
én jövő hét vasárnap megyek csak Visontára.. Addig meg kőkeményen kellene készülnöm a vizsgákra... 22-én szóbeli szakvizsga. És ha sikerül akkor pénzügyi számviteli ügyintéző leszek (Bár nem tudom hogy mit takar )
Akkor ezt meg is beszéltük, ennyi.
Vigyázz magadra
Jövőhét vasárnap?
Vagy addig egy gurulás?
jó tudom tudom..... de most azért nem veszek fel csizmát...
Meg erre mit mondanak sokan? Ez az én bajom.. Bár ez elég durva így de na mégis..
Papucsban?
Csak emlékeztetlek, h az embernek a végtagjaiban vannak a legapróbb és értelemszerűen a legtöbb csont, a bokáról ne is beszéljünk. Ha neadj isten a lábad találkozik egy autóvan, ott nem egy csont fog törni, de nem is kettő. Azt már senki nem fogja neked összerakni... de Te tudod.
Nem mész messzire meg nem is gyorsan, tudom. Csak éppen ezért hülyeség ez az egész utcai motorozás, h nem elég, ha Te nem hibázol. Megteszi más...