Hali!
erről a papucsban motorozásól annyit,h haverom yz 250-el--papucs,rövidgatya,póló,és így motorozgat nyáron
de persze bukó van rajta,és egy hülye állat,folyton kerekezget
Előtte 600-as dr-rel olyan durván rakta be kanyarokba h senki nem tudta követni
Én 90%-ban aszfalton használom. 90-es tempóval túrázgatva, eddig a legalacsonyabb fogyasztás 3,2L volt. Átlagaban 3,5-et eszik, ha városban szaladgálok, meg jobban odahúzgálom neki, 100-120-as tempónál, sem ment sosem 4 fölé. A DRZ amúgy sem arról híres, hogy nagy étvágya lenne...
Akkor kellett volna ráugranod,akkor odaadtam volna annyiért,de a piacon körülnézve rájöttem,hogy tök jó állapotú motort árulhatok,rengeteg a leharcolt darab....meg már megint költöttem rá.....így is bukó,nem tartozik életem legjobb üzletei közé.....ha komolyan érdekel,csörögj rám holnap....
hát anyira nem zavar
csak reméltem hogy megáll 6 körül
de nem baj helyette meg megy mint a meszes
csak szerintem nagyon picit sokat kap....mert hírtelen gázra fekete a füst..
és ezért akarom kicsit lejebb venni a benzin szintet
én vigyázok... De ne vedd sértésnek nem úgy gondoltam... Tudom hogy durva papuscban motorozni meg minden. Csak még tavaly belerúgtam a betonba itthon és akkor valszeg eltört a lábam újja de nem mentem el dokihoz. Na és hát örülök ha papcsuban lehetek..
én jövő hét vasárnap megyek csak Visontára.. Addig meg kőkeményen kellene készülnöm a vizsgákra... 22-én szóbeli szakvizsga. És ha sikerül akkor pénzügyi számviteli ügyintéző leszek (Bár nem tudom hogy mit takar )
Papucsban?
Csak emlékeztetlek, h az embernek a végtagjaiban vannak a legapróbb és értelemszerűen a legtöbb csont, a bokáról ne is beszéljünk. Ha neadj isten a lábad találkozik egy autóvan, ott nem egy csont fog törni, de nem is kettő. Azt már senki nem fogja neked összerakni... de Te tudod.
Nem mész messzire meg nem is gyorsan, tudom. Csak éppen ezért hülyeség ez az egész utcai motorozás, h nem elég, ha Te nem hibázol. Megteszi más...
erről a papucsban motorozásól annyit,h haverom yz 250-el--papucs,rövidgatya,póló,és így motorozgat nyáron
de persze bukó van rajta,és egy hülye állat,folyton kerekezget
Előtte 600-as dr-rel olyan durván rakta be kanyarokba h senki nem tudta követni