Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem egy lityit fogyaszt ha nem megyek vele sehova!
Egyébként 5-ha nagyon nagyon akkor 6,5!
akkor 5 és 9 között van a fogyasztása ?
lehet nekem rátesz hogy elöl csak 13 as lánckerék van
5-9L apro gázal kell vele járni és beéri 5Literel is.
Jövőhét vasárnapra én is nevezek , ha nem öl meg addig az asszony a mindennapos motorozásért!
De addig gurulhatunk egyet Fóton vagy nálatok!
de ez akkor is sok !
még ha nyélen megyek vele akkor is max 6 ot kéne ennie
elvileg semmi extra nincs rajta se kipu se karbi piszka
Hát nekem 3,5- max 4 liter. Nem tudom a tied hogy ehet annyit...
Kevesebbet mész vele és lassabban.
Kinyírok valakit ha megveszi!
sziasztok
lenne egy nagyon nagyon nagy kérésem
valaki segícsen nekem legyen olyan kedves és írja le hogy menyi a fogyasztása a s-s nek meg hogy hogy lehet lejebb venni.
mert én ahogy most mértem majdnem 8-9 literes a fogyasztása a vasnak és ezt egy kicsit " nagyon " sokallom......
De azt hozzá kell tennem hogy csak akkor vagyok cipőbe ha épp egy pár utcával arréb a portára át kell ugrani. CSizmát azért nem veszek fel.. főleg ha elkezdünk melózni és egész nap nem lehetek a csizmába :D
papucsba-edzöcipöbe
Akkor most már ennyivel is okosabb vagyok!
06 70 411 71 32 ha kell csörögj,és vidd...

DRZ-hez csak 1 és 2!
Mizsi, nem felvenném veled a kapcsolatot a feketére festett drz idomokkal kapcsolatban, légyszi irj egy levelet az aker kuk@c freemail.hu címre.
Köszi!
hát meg mostanában amennyit gépelek... Sajnos már vizsgaidőszak miatt 2-3 hete nem is gépeltem egy igazit. ma kanyartam de csak 4 KM-t sikeredett.. mert a benzin majdnem kifogyott!
akkor okés
én pillanatok alatt üsszerúgom a csizmámmal a deknivédöket
közelben papucsban... vagy edzőcipő. nagyon ritkán megyek csizmába.. Am ka le van fújva lakkal akkor bírja! Tapasztalat! Meg van polírozó gép úgyhogy nem tart sokból újra polírozni.
csizmában szoktál motorozni?
mert akkor hamar kárbavész a munkád
Pöpec!
Hali mindenki!
Ma egy kicsit políroztam a gépet. Jha meg a kipuffra raktam gumicsövet! Íme pár kép. Sztem igen jó lett! Jha meg levettem a hátsó kis táskát :D
Stage 3 és stage 7 is van! www.agomotors.hu
bocsi fogyasztással kb tisztában vok hisz drzm van nekem is csak véletlenül írtam le
Hali mindenkinek!

Kb 4-en vagyunk jövöhét vasárnapi motorozásra a mátrába.
De ló lenne ha még jönnétek egy jó páran nagyon jó lenne ha egy csomo Drz-s lenne. Csak bátran szóljatok irjatok ide a fórumra.