Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én nem vagyok olyan spiler még hogy melyik melyik csak megyek a többiek után csak a kerités sikerült megjegyezni
persze tudom hol van
én is erre gondoltam
csak muttatam más helyet is
itt gondoltam
ez a kép nagytarcsai pálya és péceli enduro pálya után van pécel mellet pont
és ezt a dombot láttad már?
pécelin van a keritéses ? vagy nem ez nem onnan van fényképezve
okés minek várjunk délig
én is most fogok kajálni
esöbe mit csinálunk
akkor nem megyek be a durva részekre bizti
péceli enduro pálya se túl rossz amugy
itt voltál már?
ne tudom mi a véleményed de eszek szötyögök is mehetnék is 11 után egy kicsivel kin tudok lenni na na na
nekemis kell annyi ha öltözök szolok
neked mennyi idö oda érni?
indulásod elött 20percel szólhatnál inkább
akkor ketecskén hajtunk csörgök ha indulok és akkor a keritéses siratonál találkounk
hát én 1edül mennék most csak
de amugy elég fura most az idöjárás
remélem nem lesz esö
Honnan szerezted?Mennyi volt ?Dobnál egy kontaktot légyszi!
kösz
szeva sajnos sarazbarátom lemondta fontos dolog miatt de nekem van kedvem menni ,ti hányan jönnétek
nekem is felfekszik az idom a védöre
kipróbálom ezt a csavar dolgot meg a gumizást
Nah baszki, ez lemaradt...
A belső részére a váz meg a védő közé ragasztottam ilyen vastag gumit, így már tuti nem nyomja be, rohadjon meg
Mendei, én úgy oldottam meg, h azt az alsó csavart ami a hűtőhöz fogja az ideomot, nem csvartam be (amúgy is nekem az idom felfekszik a védőre, és azon az alsó rögzítési ponton van vagy 1,5cm rés), hanem csak betettem egy hosszabb csavart és csak annyira hűztam meg, he ne lötyögjön az idom. Így ha eldöldsz, nem fogja benyomni azt a kis fület.
Nah, mindjárt lefényképezem, mert úgy még talán érthető is lesz
ja
A kerekeim lassan eladóak lesznek,nem kell farigcsálni,ez már bele van szabva..... 3.5 és 5 colos polírozott KTM BEHR felnik,pályagumikkal.....160ezer pénz
reméljük :D bár rákérdezek a motor szerelőmnél bár szerinte a full synti jobb a DRbe de a többiek szerint meg inkább félszinti ásványi .
Egyáltalán nem gáz.
Szerintem ez alkalmasabb is nekünk.

Fuchs Silkolene Pro 4 SX 4T Off Road 15W-50
kiirnád a nevét ? mert nem látom a képen :( túl kicsi.

de az nem gáz,hogy 10helyett 15ös ?
Én mindig ezt teszem bele. 15W-50.
Eddig nem ette, és semmi gondom nem is volt vele.

Vételkor hasonló a szitu nekem is, jót tesznek a kapcsolatok.
aki tud valami infót új supermoto felnit keresek amit a motorra szabnak gyárilag nem kell farigcsálni