Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most látom az sms-ed,de már késő
Nem értelek miért volt kár? bocsi de ma hoztuk haza bátyámat korházbol meg közbe költözünk és fáradt vok
akkor kár volt odaadni!
aki megveszi az átválalta a banki hitelt de a válság miatt hiába fizette fater 1.5éve igy is 1.2M vt rajta És 1M350Eft ért hozta ell anno fater! és havi 15vt a részlet és csak 150Eft fizetet ki magyarán 1.5 év allat ez a banki genya miatt.........
tokaji vagy ?
én is szoktam arra járni nem a drz-vel de szoktam.....ott sok drz van meg ismerek is egy párat jól nyomják/tok a kerót a hídon
majd megyek motoros talira aztán verem veletek a kerót
na lépek én is mert holnap kemény nap lesz
enduro vazee
jobbulást a tesódnak!mennyiért ment el a drz?
részvétünk
na jólvan kiverem, fürdök, döglök majd holnap
az fasza volt
úgynéz ki hogy csak kísérő leszek
meg fényképezni fogok a pia mellet
egész nap csak inni fogok
nem tudom de nem kell annyit esni
Rendben köszi a válaszokat srácok!

JA még annyi hogy nem elég hogy megvették fater drz-jét a másik baj az hogy bátyámat szerdán elütöték az dr 125sm ével (még csak 6ekm van benne) Szerintetek ki volt a hibás? Hát persze hogy a kocsis............ Bekanyarodott bátyám elé SZABÁJTALANUL nem adta meg az elsőbbséget... a mocinak keté hajlott a kormánya első futómű elszált ,index,tülör kipuf lábtartó egyenlőre ennyi így kivülről! Bátyámnak a térdéde alat vérsavós fel van dagadva(kapott ilyen térd merevitöt) könyökeét lenyuzta..

Bocs hogy leírtam csak gondoltam megosztom veletek végülis dr-drz topic
ja én is valahonan innen ,löttem de szerintem ilyenre csinálom
de ez csak alul véd
középen mivan?
ráesel 1tuskora?
hát érdekes elesel 1dombon ez legalább megfogja a motort
szerintem ez a tuti
ezt nem védi semmi
ez ugyanugy elhajlik
tök idegesitö
ok
Meg felszaladtál a fára is!
Köszönöm! Elég komolynak tűnik, előbb kellett volna beszereznem ilyet, bár a fene se gondolta hogy ilyen szerencsétlen leszek...! Köszi!
havernak formaja van
semmi baja
ö 60ért vette az uniban
OK, délelőtt beszéljünk!
Sztem mind1 melyik, bár én Berik-re szavazok! A csizmáknak szerintem elvileg nem nagyon kellene beázni, bár enyém sajna nagy vízben rendesen átereszt (AXO)
mert kemény vagy