Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja-ja!
De mikor?
Erre a találkozóra gondolsz?
Ott biztos csillióan lesznek!
gyertek Visontára a gokartpályára! Jó buli lesz Mi megyünk ha minden igaz..
Kicsit sokalják a srácok a 250 km-et!
Nem lehetne valami barátságosabb menet!?
Mátra gokart pálya vagy ilyesmi?
Jösz majd jövő hétvégén a GO-GO-ra amit rooftop rendez?

Huligánkodni mehetünk itt a környéken ,de csak óvatosan mert nincs rendszám még :S
Hali Tottes!
Nincs kedved vagy kedvetek eljönni júni 20-21-én Visontára a gokartpályára? Mi is oda megyünk!
Ráadásul Verestől nincs is messze
Szósincs rólla!Szoljatok s támodok mergyek veletek.De seretném ha jövöhéten eljöntek motorozni szombat vagy vasárnap kékestetö galyatetö és környékére! Van kedved(kedvetek)?
Mitt mondasz rá? Irj vagy 70-61 81 591 tottes:)okszáncs?
sziasztok

drz taliból lesz még vmi is a nyáron? mert annyira fel lett fújva de el lett feledve naggyából
és engem érdekelne hogy ha lesz hogy hol és mikor,mert mennék
Szóval mi le vagyunk sza.va?
Semmi reagálás a fóti brigádra!
Nagyon a környékén:) Jössz motorozni?
Veresnek mennyire a környékén laksz?
Jaja.
130at mentünk ma?nem is gondoltam volna
Olvastam.250Km.drz-én nekem elég sok.Ma 130Km.-t mentünk de nekem már ettöl fáj a valagam!
jaja csak az egyenesbe volt esélyük két éles kanyar és egy ideig még a lámpájuk se tűnt fel
Túrázást olvastad?!
250 km ?
Benne vagy?
A yamaha régebbi gép volt.Aztán egyenesben...
Láttam, őket! Két nagydarab új gépekkel! Szerintem friss jogsival:-))))
Kawa Ninja zx6r 122 Le (sok tuning :-))
szerintem fordítva kellett volna!
Az a baj, h tudom milyen 150 felett ,amikor elönt az adrenalin , az SM -nél a 150 a vége:-)
Más feeling :-) Sokat kell gyakorolni a SM-ezést!
Nagyon tetszik a csúsztatgatás:-)
Jött mögöttünk 1 Er6 meg v.mi Yamaha speedgép,hát csúnyán kaptak tőlünk a kanyarokban.
Mekkora volt a ninja?
Majd megtalálod Addig kell dönteni amíg nem szégyelled
És egyébként milyen így gyorsasági után az sm? Engem megfertőzött. Soha többet nehéz, 4hengeres motort.
Sehol egy kép vagy egy videó?
Hát igen megesik!
Bár én nekem szokatlan a Ninja után a DRZ és még nem találom a helyes holtpontokat!
de lényeges különbség nincs , szerintem terepre az Xtrém helyeken kivül 35-40 paci bőven elég .

Ott van pl a RXV550es jószág a 60fölötti paci számával ami meg már kezelhetetlen .
A parkoló tényleg jó. De én a szerpentinre jártam.
Egyszer mikor a bandittal voltam, az alsó visszafordítóban döntöm peremig, erre azon az egy hajtűn belül megelőz 2 yzf Majdnem leszálltam