Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000km/nap? Az még egy vérbeli túramotorosnak is sok! A Budapest-Frankfurt táv nincs 1000km...
élettartamba semmikép .
Persze, még a végén kiderül h a KTM nyomába se érhet a DRZ-nek?!
Nanemá...
Ha mentek tarcsára,mennék én is.
Már alkatrész is megrendelve...
Szia Kiszeher!

Cuccost megkaptam....
Nézd csak a képeket?!
Szerelőm az KTM függgő, de ő is azt mondja ,hogy a DR meg a DRZ a 2 legigénytelenebb a kategóriába nem lehet a KTMeket ugyanarra használni mint ezeket:) DRZvel is elméesz ezret egy nap ha úgy akarod a exc meg már sír az üzemórával .

Egyszer láttam nála TM gépet de a sok jó dolgon kivül kifejezetten fikázta ,hogy a blokkja se valami fasza meg elég hamar bedöglik.
Rendben!Itt a tel számom.:06-70/534-2572 én most megyek dolgozni kb.16:00-ig hívj majd fel!
De remélem ha elkel a DRZ nem hagyod itt a fórumot. Megosztod a tapasztalataidat velünk. Az új motorról legyen az bármilyen.
jó reggelt!már eldöntöttem tegnap,megvállok a drz-től,de nem azért mert szar lenne,és nem is nőttem ki.Az is lehet hogy meg fogom bánni,de nagyon szeretnék krosszozni
Természetesen! Most vasárnap esetleg?
Cimborám most cserélte le a 2T 250 homdát DRz-re
(akinek 2T van az 4 T akar.........)
mondjuk én nem csak az olajat szoktam nézni elindulás elött
jó reggelt
kakukk79 gondolkodik rajta hogy lecseréli a DRZ-t TM-re
tenyleg nem gondolnám.de etöl fügetlenül minden idulás elöt ellenörzöm,és ezt ajánlom mindenkinek.
Írnál egy elérhetőséget a mailomra?
aker kukac freemail.hu
Az idomokkal kapcsolatban, köszi!
szio ki vett tmet?
hát igen az utóbbi 1000 km en tényleg nem néztem. Sztem te sem gondolnád hogy annyi alatt elpöfékel 1,7 litert.
Böcsi! ha holnap jössz akkor mehetnénk 1üt fótra. előtte összefuthatnánk v.hol
1ik ismerösömnek a drzjében motorozás után közvetlenül megnéztük az olajat de nem volt semmi a pálcán
pedig ilyenkor feljebb van az olaj asszem
(a hülye)
köszi
most képbe vagyok nem éjszaka van szal a kagylós aza: $heŁŁ
16.30!
A kagylós az nem egy szökőkút!
járatod 3 percig a motort utána leállitod vársz 1-2 percet kiveszed a nívót motort megfogod úgy hogy egyenesbe legyen ne a támasztón legyen kiveszed megtörlöd visszarakod és amennyit mutat!akkor van tele ha a felső recét eléri de akkor sincs baj ha a recék közt van