Szerelőm az KTM függgő, de ő is azt mondja ,hogy a DR meg a DRZ a 2 legigénytelenebb a kategóriába nem lehet a KTMeket ugyanarra használni mint ezeket:) DRZvel is elméesz ezret egy nap ha úgy akarod a exc meg már sír az üzemórával .
Egyszer láttam nála TM gépet de a sok jó dolgon kivül kifejezetten fikázta ,hogy a blokkja se valami fasza meg elég hamar bedöglik.
jó reggelt!már eldöntöttem tegnap,megvállok a drz-től,de nem azért mert szar lenne,és nem is nőttem ki.Az is lehet hogy meg fogom bánni,de nagyon szeretnék krosszozni
1ik ismerösömnek a drzjében motorozás után közvetlenül megnéztük az olajat de nem volt semmi a pálcán
pedig ilyenkor feljebb van az olaj asszem
(a hülye)
járatod 3 percig a motort utána leállitod vársz 1-2 percet kiveszed a nívót motort megfogod úgy hogy egyenesbe legyen ne a támasztón legyen kiveszed megtörlöd visszarakod és amennyit mutat!akkor van tele ha a felső recét eléri de akkor sincs baj ha a recék közt van
Nanemá...
Cuccost megkaptam....
Nézd csak a képeket?!
Egyszer láttam nála TM gépet de a sok jó dolgon kivül kifejezetten fikázta ,hogy a blokkja se valami fasza meg elég hamar bedöglik.
(akinek 2T van az 4 T akar.........)
kakukk79 gondolkodik rajta hogy lecseréli a DRZ-t TM-re
aker kukac freemail.hu
Az idomokkal kapcsolatban, köszi!
pedig ilyenkor feljebb van az olaj asszem
(a hülye)
A kagylós az nem egy szökőkút!