Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Mennyiért szokták dobálni a DRZ-E gyári kipuffokat?
kérnék szépen egy árat meg több képet róla az email-címemre

apriliarx125@gmail.com

köszi
ja megvan!de abba szerszámot vinni? nagyon zörögnek benne a cuccok,meg csunya is
ezért van a hátsó sárvédő tasi. az első képeken még neked is volt.
annyira nekem sem,de szoktam vinni szerszámot is magammal!hütöt összetákolni meg ilyen dolgokra kell a szerszám meg kötelet
tök joo. a hátizsák nekem nem jön be.
nem sürgetlek csak kérdeztem nekem mind1 mikor csinálod csak kiváncsi vagyok nagyon
én is úgy láttam vakinél spanifer kötele+tépözár+anyu varrónö!ÉS NAGYON JÓ,nem mozog,nem esik le,de a hátizsákomban is szoktam még vinni vizet
egyébként nekem ilyen volt és ilyen lett de még nincs kész a művem(zseton kéne)ötlet már van
Bakker ez az üvegtartó minden féle biciklis kulacstartókat felpróbáltam már de egy se jött be .
van 1sárgám!ami a képen van
nem a kilókra megyek hanem ami fölösleges az ne legyen rajta,és könnyen visszaalakitható legyen bármikor 1pár dolgot már levettem róla
Nekem olyan drzé kellene hogy DRZ400E 400S blokkal!
kezdő supermoto kerekek eladóak! http://www.kepesmotor.hu/felni...
nemtudomtam megcsinálni
egyfojtában esik az esső
most ált el
és a kamerát se tudtam rögzíteni rendesen
ha megfelel akkor csak jövő péntek max
mert suliban leszek
sziasztok
na a videóval mi a helyzet?
egyébként valakinek nincs egy első cross sárvédője OLCSÓN ?
látom nagyon a kilókra mész
lassan már gyári cross lesz ha így folytatod
Vegyél egy E-t
dudát ma szedtem le minek az?müszakin majd visszakerül minden
pirosnál hát én erdöbe használom inkább!de elég sokszor bekapcsol,az E-s drzén nincsen ilyen annak sincs baja töle?!
hát az akkor jó ha pirosnál álsz és sokat éll egy helyben a motorod mivel nagyon gyorsan melegszik ezért célszerű ha rajta van....
DRZ400S re muszály a ventillátor? mivan ha leszedem?
Persze. Működik szépen. Igaz, tiltásig nem mertem forgatni. Dél körül, tök csönd volt a városban, még rám hívják a rendőröket..

Kicsit lett állítva is a karbin. Tegnap még néha megfulladt. Most már nem durrog, nem fulladt le. És szépen tol minden fokozatban.

Azt, hogy ettől mennyivel tilt később...majd Ti kipróbáljátok és megmondjátok.