Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldtem
Nekem akkor is MARTIN al teccik a legjobban:) Elküdöd a vidit?
esetleg érdekelne vki a k8as dr 125 sm?
Nagyon sokan mondják, hogy LeoVince-vel van a legszebb hangja a dr-z-nek
rakd már fel simán is
vagy küld el nekem is
apriliarx125@gmail.com-ra
köszi
Helles megköszönném azért legyen rola vidim is:) mail: zotya54@freemail.hu erre küld el lécci
Tudjátok mivel van még szép hangja. nem azért mert nekem is ez van de a raptor dobbal nagyon szépen szól... messze az egyik legszebb hang.....
Az enyémet használtan vettem, de mielőtt nyélbe ütöttük volna az üzletet, írtam egy emilt neki. Akkor ezt írta:
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob, 62000 Ft.
Ovál polírozott rozsdamentes 71000 Ft.
Összekötővel együtt értendő ha jól emlékszem... Ha érdekel enyémnek milyen hangja van átdobok mailba egy kis videot, de nem a legfaszább felvétel...
Üdv
Kösszii helles csk az a baj nincs semmi leirás rola:S De láttam meg hallottam is DRZ n és hát dobogtt a szivem 1000 el Nagyon jo hangja van vele
Hali!

itt a Martin honlap: link
Nekem ilyen van, és bejön
jha valamikor jó lenne beiktatni egy abonyis közös sörözést nem? csak kellene sofőr meg hogy legyen szabadidő :D
köszi hát volt vele babrálás. még majd a kézvédő meg a tükröket szeretném lecserélni :D és teljes lesz a siker :D
Igen a kormány belső átmérőjét,de én pl. más átmérőjű kormányhoz kaptam mint a gyári volt,de haverom esztergályos aztán gyors csinált másikat,és jobbat mint a gyári,a gyárit most raktam fel mikor vettem új kormányt és elis repedt
Ádám: különben a te géped is kibaszottul bejön jól összehoztad

mendei: néztem képeidet,és nyáron ha az időm engedi(állandóan ráérek ) akk elmennék felétek veletek motorozgatni,mert nagyon jó helyeken mentek
köszi én is ezt nézegettem. jha még 1. ha a méretet kell nézni. ott a kormény végének a belsejét kell vagy mi? ezt nem tom :S
Én is az UFO-t ajánlom,nekem is az van,mondjuk én ahol vettem kereskedésben a motort ott alkudtam hozzá
7500 volt,és nagyon korrekt volt,picit késett ezért kaptam 5 fox matricát ajándékba!
ilyen fajtát vegyél mint nekem van ! nagyon adja jól bírja a kiképzést
max 15 e ha jól tudom
de universalmotoron nézz utánna
nekem meg ilyen volt és ilyen lett :D a második képen nem látszik de a felni kék-fekete
nekem meg kézvédőt kellene venni valami alubetétest csak nem tom hogy milyen megy mennyiért :D
na pá dörözösök
nekem is bejön,nekem is ilyen van csak gyári feketével kombinálva!mennyibe került?jó anyaga van?
GEORGE DESIGN!link
azért tetszik mert fehér,aztán nekem az eleje nagyon sárga volt már h ott minden sárga
Ja lÁtom dzsÓrdzsÓ design mennyi pÉnz?