komolyan !
akkor majd csinálok egy vidit
mondjuk azon sem tudom megmutatni hogy 3.ban van
de ha kell akkor csinálok
én is meglepődtem
ööö most egyébként azon gondolkodom hogy lehet megvan piszkálva a motorja nem tudok szinte semmit az eredetéröl és lehet hogy kicsit megvan piszkálva.....
ha neked gázra 3.ba keró most leszopom magam!
s-el gázra max 2.ben lehet kerekezni gyári átéttel
de akkor is már fel kell ráncigálni!erre kiváncsi lennék hogy te aki most nemrég vette hogy húzza fel 3ban
császtok
emlékeztek régen én mondtam hogy 3.ban keróra áll a paripám
2000 es drz 400 s .s és most megnéztem még 1 szer és nem hazudtam 3.ban keró GÁZRA semmi kuplung !
na ez a nap is jó volt nagytarcsa túra!nem sikerült befejezni a pályát sajna idöjárás közbeszólt!sajnos szakadó esöben nem sokat fogtak már a gumit tehát volt 1-2elcsusszanásunk
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Egy ismerősöm keres Suzuki DR 500-hoz vezérműláncot csak nem tudja a méretet meg hogy milyen mert a mintát nem kapta vissza. Az évjáratát pontosan nem tom 198?-s :D
Én március óta mentem 7000-et. Egy jobbfajta O gyűrűs láncnak, amit nagyrészt közúton használnak, nehogy már 3000km-ert kelljen elmennie... Akkor én most évenete vegyek 6 láncszettet 20-30000Ft-ért? Kicsit vicces lenne csak erre költeni 180000Ft-ot...
Sziasztok! Most tervezem egy használt DRZ 400e megvételét, ami full gyári és hát lenne egy-két kérdésem
1. Mennyibe kerül rá kb. egy sportdob, és mennyit dob a teljesítményen, illetve ha csak simán dobot rakok rá akkor kell-e valami egyéb módosítás pl.karbiban?
2.Nektek mekkora kormáynmagasító van rajta ha van? Gyárilag ahogy néztem rohadt alacsonyan van rajta a kormány
Úgy hirtelen ennyi, na meg szívesen fogadok tapasztalatokat, jótanácsokat így vásárlás előtt, hogy mire figyeljek oda, előre is köszi
Üdv!
Jaja, azt vágom. Valószínű ilyet veszek következő alkalommal, vagy motorexet... Olyan létezik, hogy 10w40ből semmit nem fogyaszt a motor 15w50ből pedig csipeget?
akkor majd csinálok egy vidit
mondjuk azon sem tudom megmutatni hogy 3.ban van
de ha kell akkor csinálok
én is meglepődtem
ööö most egyébként azon gondolkodom hogy lehet megvan piszkálva a motorja nem tudok szinte semmit az eredetéröl és lehet hogy kicsit megvan piszkálva.....