Az állítható magasság abból adódik, hogy a kormánymagasítóhoz kapsz külömböző vastagságú közbetéteket. Ettől kezdve Te döntesz mennyit és milyen vastagságút raksz a kormány és a konzol közé.
köszi a meghivást!de ez most nem fog összejönni,bevan repedve a deklim és nem karom mégjobban összetörni!elvileg jövöhéten viszem szerelöhöz és meglesz hegesztve+mennek rá a védö cuccok(dekni+hütö+váz+blokkvédök)jó motorozást vért fogtok hugyozni szerintem
További információk: az endurocross kb.: 5.5 km, vegyes tereppel (nádas, csatorna, mászódomb, farönk, autógumik, cross pálya) A terület barna-homokos, a cross-pálya locsolását már hétvégén elkezdik, hogy jók legyenek a körülmények. Lesz kihelyezett büfé, bográcsos meleg étellel. Értékes díjakkal és kupákkal.
Miksi Péter (versenyszervező, tulajdonos- versenyinfo: 06 70/ 319 8052) & Mára Zsolt
segítség kellene
most cseréltem olajat meg olajszűrőt a drz-ben és lehet az én memóriám rossz vagy nem tudom de ilyen süvítős hangot lehet hallani és nem tudom hogy ez normális e ?
Stage 1
For mildly tuned machines using the stock airbox, with
stock or K&N filter. May also be used with a good
aftermarket exhaust system. K&N filter # SU-4000
Stage 2
For mildly tuned machines with then top of the airbox
opened up 3in X 3in, with stock or K&N filter. Should
also be used with a good aftermarket exhaust system.
K&N filter # SU-4000
Ez a különbség a 2 között.
Stage 1hez semmi módosítás nem szükséges a motoron. Max 1 kipu.
Ok. Majd akkor közzé teszem. Sok bonyolultság nem lehet benne. A rózsaszín szálat vagy állandóan testre kell kötni, vagy csak egyszerűen hagyni lógni a " levegőben".
De holnap lemérem, aztán lesz pontos infó.
ú, jó h mondod mert kipuff nem biztos h lesz, faterom már így is az agyvérzés kerülgeti h ilyen erős motort veszek (ahelyett, h örülne hogy nekem nem jönnek be a speedgépek )
akkor a sima 3x3 módosításhoz elég a stage1-es? amúgy most beszéltem a haverommal, már nem fér semmi a bőröndjébe, postával együtt meg ugyanott vagyunk mintha itthon venném..
Rengeteg DRZ -s cucc. És mind szépen passzol a helyére, pöpec kidolgozás, eredeti japán gyártmány.... Fekete SM -en piros elox cuccok nagyon bejönnek ( ma pakoltam föl )
nah megyek is csinálok egy onbrodos vidit
További információk: az endurocross kb.: 5.5 km, vegyes tereppel (nádas, csatorna, mászódomb, farönk, autógumik, cross pálya) A terület barna-homokos, a cross-pálya locsolását már hétvégén elkezdik, hogy jók legyenek a körülmények. Lesz kihelyezett büfé, bográcsos meleg étellel. Értékes díjakkal és kupákkal.
Miksi Péter (versenyszervező, tulajdonos- versenyinfo: 06 70/ 319 8052) & Mára Zsolt
most cseréltem olajat meg olajszűrőt a drz-ben és lehet az én memóriám rossz vagy nem tudom de ilyen süvítős hangot lehet hallani és nem tudom hogy ez normális e ?
For mildly tuned machines using the stock airbox, with
stock or K&N filter. May also be used with a good
aftermarket exhaust system. K&N filter # SU-4000
Stage 2
For mildly tuned machines with then top of the airbox
opened up 3in X 3in, with stock or K&N filter. Should
also be used with a good aftermarket exhaust system.
K&N filter # SU-4000
Ez a különbség a 2 között.
Stage 1hez semmi módosítás nem szükséges a motoron. Max 1 kipu.
De holnap lemérem, aztán lesz pontos infó.
köszi
csak jönne már meg a karbon szál
akkor a sima 3x3 módosításhoz elég a stage1-es? amúgy most beszéltem a haverommal, már nem fér semmi a bőröndjébe, postával együtt meg ugyanott vagyunk mintha itthon venném..
Rengeteg DRZ -s cucc. És mind szépen passzol a helyére, pöpec kidolgozás, eredeti japán gyártmány.... Fekete SM -en piros elox cuccok nagyon bejönnek ( ma pakoltam föl )