Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baljós árnyak!jön az esö mi meg megyünk tarcsára
hátsó száma:6004-2RS és a másik meg 6204-2RS méret:20*42*12 ebböl 2db 20*47*14 ebböl 1db
elsö száma: 6904-2RS méret:20*37*9
AUNER katalógusból néztem ki
ezek a csapágyak méretei
sziasztok !
kéne pici segítség...
megtudná mondani valaki a drz kerékcsapágyméreteket/ szimmeringméretek esetleg...megköszönném...
csá neked mere lesz a menet
Megleptem ma a mocimat egy lánccal. Még nem látta, de bizti örülni fog neki.
és te?
1:30ra jönnek elénk,aztán megyünk,várjuk az esöt
miért nem motoroztok már?,
mért kérdezted?te is ilyent akarsz?én lehet lecserélem majd sárga CRF sárvédöre
terepen milyen áttételt használtok?én 15/46 de még ez sem a legjobb,elötte 14/46 volt az meg nagyon rossz volt 80nál szétpörgött a motorom!nemtom mért pedig az E-s drzén 14/47 es áttétel van asszem
10000km én 3000et megyek 1évben kb és minden évben lecserélem a láncszettet
Én is RK-ban vagy Iris-be gondolkozom. A DID ben nagyot csalódtam, 10000km és már nyúlik mint a gatya , pedig kenve volt rendszeresen.
RK O gyűrűs kurvajó
ez a fullos oil MOTULBOL
Cseh gyártmány Az Iris, Rk -ról nincs véleménye senkinek?
jó reggelt
olvastam a tegnapi eseményeket a véleményem az hogy az alu. védők annyiból jobbak hogy sokkal olcsobban be lehet szerezni, (a maradék ft.-on én benzint veszek ) ugyan azt a célt szolgálja ,terepre meg nagyon megfelel (sarazni,fákközé,stb.) a karbon is kopik egy idő után az se lesz szebb.
szia Janav! pár napja írtam neked de nem kaptam választ..láttam vannak gyári tükreid és nekem drz-re kellene 1 db ha van..
Sorry! 2600
En a motul 5100-at olajshop.hu-rol rendeltem, ha jol emlekszem 2500-ra jott ki literje. Bar legkozelebb nem ilyet rendelek
Hali
ez az 1db van csak es 3000-ert valnek meg tole
Ja látom már ajánlották
Csá!
Szerintem az első komoly motorozás előtt szerezz be egy pár deklivédőt!Nagyot szoptak már páran miatta...
Kösz haver.
Csörgök azt megbeszéljük.
Csá.
Jah, még nem is írtam. Most voltam egy nagy adag cuccért a mocihoz. A srác, akitől hoztam árul Motul 5100 -as olajat, mot elég jó kedvezménnyel 2990,- / l
Vételeztem 4 L

www.motoaction.hu - nagyon korrekt..és bármit veszek, mindíg van kedvezmény jócskán
Persze..persze!

Azért is került ide az ár. Ha bármi is kell valakinek a Trailtech katalógusból, összehozzuk a vásárlást! Non-profit! Annyiért viheti mindenki, mint a besz ára.

Neked külön ajánlom ezt is : http://www.aaa-racing.com/home...

Ha a magyar beszerzés nem fog menni, én asszem innen hozatok.