hátsó száma:6004-2RS és a másik meg 6204-2RS méret:20*42*12 ebböl 2db 20*47*14 ebböl 1db
elsö száma: 6904-2RS méret:20*37*9
AUNER katalógusból néztem ki
ezek a csapágyak méretei
terepen milyen áttételt használtok?én 15/46 de még ez sem a legjobb,elötte 14/46 volt az meg nagyon rossz volt 80nál szétpörgött a motorom!nemtom mért pedig az E-s drzén 14/47 es áttétel van asszem
jó reggelt
olvastam a tegnapi eseményeket a véleményem az hogy az alu. védők annyiból jobbak hogy sokkal olcsobban be lehet szerezni, (a maradék ft.-on én benzint veszek ) ugyan azt a célt szolgálja ,terepre meg nagyon megfelel (sarazni,fákközé,stb.) a karbon is kopik egy idő után az se lesz szebb.
Jah, még nem is írtam. Most voltam egy nagy adag cuccért a mocihoz. A srác, akitől hoztam árul Motul 5100 -as olajat, mot elég jó kedvezménnyel 2990,- / l
Vételeztem 4 L
www.motoaction.hu - nagyon korrekt..és bármit veszek, mindíg van kedvezmény jócskán
Azért is került ide az ár. Ha bármi is kell valakinek a Trailtech katalógusból, összehozzuk a vásárlást! Non-profit! Annyiért viheti mindenki, mint a besz ára.
elsö száma: 6904-2RS méret:20*37*9
AUNER katalógusból néztem ki
ezek a csapágyak méretei
kéne pici segítség...
megtudná mondani valaki a drz kerékcsapágyméreteket/ szimmeringméretek esetleg...megköszönném...
olvastam a tegnapi eseményeket a véleményem az hogy az alu. védők annyiból jobbak hogy sokkal olcsobban be lehet szerezni, (a maradék ft.-on én benzint veszek ) ugyan azt a célt szolgálja ,terepre meg nagyon megfelel (sarazni,fákközé,stb.) a karbon is kopik egy idő után az se lesz szebb.
ez az 1db van csak es 3000-ert valnek meg tole
Szerintem az első komoly motorozás előtt szerezz be egy pár deklivédőt!Nagyot szoptak már páran miatta...
Csörgök azt megbeszéljük.
Csá.
Vételeztem 4 L
www.motoaction.hu - nagyon korrekt..és bármit veszek, mindíg van kedvezmény jócskán
Azért is került ide az ár. Ha bármi is kell valakinek a Trailtech katalógusból, összehozzuk a vásárlást! Non-profit! Annyiért viheti mindenki, mint a besz ára.
Neked külön ajánlom ezt is : http://www.aaa-racing.com/home...
Ha a magyar beszerzés nem fog menni, én asszem innen hozatok.