Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próba megvolt ? működik ?
Nem. Annyira azért nem drága! Ellenállásnak darabja kb. 1-2 Ft.
Aha. Magyarul, ha ez bejön akkor proptech 15e ft helyett 10ft-ból megoldható.
Sajnos nem voltam gep mellett par napig
Ha jol tudom ez egycsavaros tukor, abbol rengeteg van, meg valogathatsz is
Olvass vissza. Tegnap Anim -al épp erről beszéltünk. Neki egy külön elektronika van bent. Én megpróbáltam kitalálni, hogy lehet háztájilag megoldani.
És ez milyen tiltást iktat ki?
Igen. MSN címem : ecom@freemail.hu
Kúszok föl msn -re.
Képek balról - jobbra :

1. Húzzunk zsugorcsövet az ellenállásra. Majd zsugorítsuk rá.

2. Egyik végét forrasszuk a rózsaszín sarura.

3. Majd újabb zsugorcső.

4. Másik vége a Fekete / Fehér vezetékre.

5. Fekete / Fehér vezetéken forrasztás szigszalaggal beteker. Majd az ellenállást ráigazgatni a csatlakozóra.

6. Aztán hozzáfogatni a csatlakozóhoz.

Öszerak. És lehet csapatni....
Part Two...
Képek balról - jobbra :

1. Teszt, mérés. Látható az eredmény, 3kOhm -al megeggyezik a feszültség az 5. fokozati feszültséggel ( 3,25V )

2. Csatlakozó szétszedése. Egy kis fület fölhajtva széthúzható a csatlakozó.

3. Saru kiszerelése. Szintén egy kis műanyag biztosító fület megnyomva, kihúzható az érintkező.

4. Így néz ki, ha ki van szedve.

5. Fekete / fehér vezetéket éles csípőfogóval óvatosan meg blankoljuk ( vigyázva, nem elvágni ).

6. Így néz ki a beépítendő alkatrész

Folyt köv....
Elkészült a tiltás blokkoló!

Hát, japcsik kicsit komolyabbra vették a figurát. A gyújtó modul pontosan tudja hogy hanyadikban van a gép. A váltóban lévő kapcsolóból 3 szál vezeték jön.

1. Fekete / Fehér - test
2. Kék - üres fokozat ( N )
3. Rózsaszín - fokozatok jele

A rózsaszín szálon mérhető feszültségek :

1 - 1,78V
0 - 5V
2 - 1,38V
3 - 4,57V
4 - 4,11V
5 - 3,25V

Ezek után, úgy gondoltam, ha állandóan 5 fokozatról tud a gyújtó elektronika, akkor talán nem tilt.
A ki-iktatás nem túl bonyolult. Egy 3kOhm ( kiló ohm ) -os ellenállás kell hozzá.
Erről beszélgethetnénk kicsit bővebben is.
Adatlapodon található mail az msn-ed is?
nem tudod műbizonylatot hogyan lehetne szerezni? és ha véletlen kiderül h. nem eredeti E betű mit tehetnek a rend őrei?
Vagy egy jó vésnök! Nekem most fog készülni a Pro Circuit dobra.

Van angol nyelvű műbizonylatom is. Logót át kell szerkeszteni rajta, plusz a vésés a kipufba.
büntet a rendör érte?gyári kipufogóért nem büntet?abban benne van az E betü igaz kivan herélve 1kicsit
Szeirtem ez a gravír nem megvalósítható.. de rendőr mit tehet ha ezzel közlekedem toppítóval? nem lehet rá engedélyt szerezni? és ha nem akkor mennyiért tudok egy legálisat venni ?csak dobot összekötövel nem rendszert
DRZ 400 E gyári kipufogót és DRZ 400 SM Világítás kapcsolót keresek.
Ajánlatokat a nagy.david@kalocsakom.hu-ra kérek.
üdv.
ez milyen fejidom(márka)hol lehet venni? ?
Sehogy!
Max lézergravír szerintem, de azt elég nehéz kivitelezni
üss bele 1 E-betüt
Ha jól emlékszem 15-nél olcsóbban vettem.
Képet nem tudok felrakni mert közben lecseréltem a kormányt egy 28-asra, ahhoz pedig átalakító kellett. Egyébként, ha az összes betétet alárakod a bowdenek akkor is elég hosszúak.
Sziasztok van egy Martin sportdobom de nincs benne az E betű h. ez forgalomba legális legyen h. tudom megoldani? előre is köszi a válaszokat
Szívesen segítünk, ha ezzel bővülhet a DR-Z klubtagok száma.
A kipufogómat használtan vettem, de tökéletes állapotban van. Akartam valami jót, de ne legyen drága, mert nincs kedvem eret vágni az első karc után. Ez pedig előfordul, amint ezt az endurós kollégák is tudják. Biatorbágyon van egy kapcsolat, olcsó és jó kéményekre. Ha aktuális szólj.
Kormánymagasítót bármelyik motoros boltban kapsz, én a Parillában vettem.
mi pénz 1ilyen szett?én normált akartam venni de 15ezer volt az ára tehát nem vettem meg