Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem vagyok enduros
Nem ! be tévedtünk a H ring alatt a mogyoródi patakba....ugye vissza endúrós nem fordul sose !
szép ez valami pályán volt?
én má vótam
szépen esik , majd lehet dagonyázni
Csak a vázba! Öntheted a váltóba is csak semmi értelme, mivel egy tér az egész. Csak az olajszint legyen megfelelő!
Van hozzá többfajta közdarab... Az enyém is ilyen.
állitható magasságú az milyen? képed van róla?
szürö csere?csak a váznál kell olajat önteni bele!de van aki a szüröhöz is önt valamennyit,de csak ha elvan döntve a gép egyszer nem tekertem vissza a pálcát rendesen és kb3kmert mentem 80-90el és mikor megálltam tiszta olaj volt mindenem!a motorrol nem is beszélve
A sportdob ára relatív. Én egy carbon Termignonit raktam rá, összekötő csővel együtt 34.000-ért. A teljesítmény növekedés a nyomatékában jelentkezik, ami nálam jelentős volt. Pedíg gyári az áttétel, és csak egy dobot kapott semmi más. Egy hónapja estem egyet, és tegnap próbáltam a vállam és a kipufogót a cross pályán, ma pedig endurózunk. a kipufogó jól vizsgázott, de a vállam még nem tuti.
Kormánymagasítóval kapcsolatban pedíg az állíthatót javaslom, itt testre szabhatod a magasságot.

A vásárlás elötti szemle, külön témakör, de most vár a sár...
az mi?
ja jó volt találkoztunk még 1pár motorossal kb8al
sziasztok
tegnap csináltam olaj cserét
és érdekelne hogy jól csináltam e
kicsit megjáratam a motort hogy meleg legyen 3 csavar ki az aljábol olaj le
és csavar vissza kormánynál olaj bele...
és az érdekelne hogy csak a kormányhoz kell önteni ? vagy van külön a váltónak is ?
Sziasztok!
Akinek van prop tech speed box a gépében az meg tudja mondani mennyit számít?
sajna nem tudtam esküvön voltam, és ma van terv
látom jó volt a tura
nemtom,szeretnék vmi erősebbet
amúgy imádom meg minden, igazából nem is tom h milrt adom el
váltani szeretnék
haver ír neked ! email ben
egyébként te miért adod el ?
nem jó a link
hali!
Engem lehet érdekelne,miért akarsz megválni tőle?http://www.kepesmotor.hu/suzuk..." target="_blank">ez az enyém
ja, gyenge már nekem a Berg
én ismerem a motort !
semmi baja nincs tegyük hozzá
csak nem használja úgy ahogy kellene és nem tudja fenn tartani
bazz,ne kínozz
valami erösebbre vágysz?