szürö csere?csak a váznál kell olajat önteni bele!de van aki a szüröhöz is önt valamennyit,de csak ha elvan döntve a gép egyszer nem tekertem vissza a pálcát rendesen és kb3kmert mentem 80-90el és mikor megálltam tiszta olaj volt mindenem!a motorrol nem is beszélve
A sportdob ára relatív. Én egy carbon Termignonit raktam rá, összekötő csővel együtt 34.000-ért. A teljesítmény növekedés a nyomatékában jelentkezik, ami nálam jelentős volt. Pedíg gyári az áttétel, és csak egy dobot kapott semmi más. Egy hónapja estem egyet, és tegnap próbáltam a vállam és a kipufogót a cross pályán, ma pedig endurózunk. a kipufogó jól vizsgázott, de a vállam még nem tuti.
Kormánymagasítóval kapcsolatban pedíg az állíthatót javaslom, itt testre szabhatod a magasságot.
A vásárlás elötti szemle, külön témakör, de most vár a sár...
sziasztok
tegnap csináltam olaj cserét
és érdekelne hogy jól csináltam e
kicsit megjáratam a motort hogy meleg legyen 3 csavar ki az aljábol olaj le
és csavar vissza kormánynál olaj bele...
és az érdekelne hogy csak a kormányhoz kell önteni ? vagy van külön a váltónak is ?
Kormánymagasítóval kapcsolatban pedíg az állíthatót javaslom, itt testre szabhatod a magasságot.
A vásárlás elötti szemle, külön témakör, de most vár a sár...
tegnap csináltam olaj cserét
és érdekelne hogy jól csináltam e
kicsit megjáratam a motort hogy meleg legyen 3 csavar ki az aljábol olaj le
és csavar vissza kormánynál olaj bele...
és az érdekelne hogy csak a kormányhoz kell önteni ? vagy van külön a váltónak is ?
Akinek van prop tech speed box a gépében az meg tudja mondani mennyit számít?
amúgy imádom meg minden, igazából nem is tom h milrt adom el
váltani szeretnék
egyébként te miért adod el ?
Engem lehet érdekelne,miért akarsz megválni tőle?http://www.kepesmotor.hu/suzuk..." target="_blank">ez az enyém
semmi baja nincs tegyük hozzá
csak nem használja úgy ahogy kellene és nem tudja fenn tartani