Azta... ezt nagyon benéztem. Tényleg van egy rózsaszín szál, ami a váltó kapcsolótól megy a CDI gyújtás modulba. Ezen elvilag tudhat olyat a gyujtó elektronika, hogy 1 fokozatban nem engedi kiforogni a motort. Hamarabb leszabályoz. Na, ezt holnap csekkolom! Szerintem 15 perc, kikötni...
Csak át kell verni a CDI modult, mintha 1 fokozatot nem is kapcsolnál....
Napjaink motorkerékpárjai az elhaladási zajvédelemmel "butítottak". Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2. és 3. fokozatban 50 km/h sebesség elérésekor a (zajvédelem miatt) a motor nem adja le a maximális teljesítményét.
A PROP-tech speed box ezt a rendszert blokkolja.
BIZTONSÁGTECHNIKAI TILTÁS:
A gyártók a biztonságösabb vezethetőség miatt izmosabb motorjaik teljesítményét 1-es forkozatban korlátozzák. Modulunk ezt is blokkolja.
+300 km/h. ETIKAI VÉGSEBESSÉG TILTÁS:
GXR-R1000, Hayabusa, ZX10R, ZZR1400, ZX12, R12004- végsebessége 299 km/h ra korlátozott. Modulunk ezt a korlátozást is megszünteti."
Nézem a linket. De még mindig láma vagyok.
Nekik befecskendezős motorokhoz vannak elektronikáik. Meg fordulatszám korlát blokkoló. Nem találok közte olyat, ami DRZ -re is jó...
mi számit rossznak?aksi+láncszett+bowdenek+olaj meg ilyen dolgok amik megvételkor álltalában cserések+gumik!nekem ezeket kellet cserélnem 1böl de ezeket láttam mikor megvettem,csak az aksit nem
Az könnyen lehet, hogy 150-es. Gyárilag azt ajánlják ha csak dobot cserélsz. Ha teljes rendszert, akkor még egy 3x3 légszűrő ház átalakítás és a 150-es fúvóka kell a gyártó szerint. Délelőtt olvasgattam a papírjukat...
postával szerintem ugyanott tartunk akkor nem? vaaagy az egyik haver most jön haza júni elején USA-bol, hozathatnék vele, de az milyen lenne már, hogy hamarabb lenne DynoJet mint motor? mondjuk ha meg kiderülne, hogy mégse kell akkor busás haszonnal értékesítem, itt akadna rá vevő nem?
Prop-tech az egy kis dobozka elektronikával, ami a környezetvédelmi tiltásokat szereti blokkolni az egyes sebességfokozatokban.
Hogy tényleg mennyit ér, azt nem tudom, már benne volt, mikor megvettem.
Basszus, elfelejtettem, mekkora fúvóka van benne nekem...
Talán a 150-es, legalábbis annak a zacsijában találtam meg a gyárit, amit kiszedtünk...
Csak én épp ma raktam be a Dyno szettet. Pár száz métert mentem csak vele, de nagyon jó! Viszont, alapjáraton 3-4 erős gázfröccs után lefullad ( ez előtte is megvolt ).
úh, köszi a választ. Am. használtan vetted a Termigonit, mert 38 az nem sok pénz érte, sztem . És DynoJet kittet hol lehet venni meg mennyiért és megéri-e?Amcsiknál láttam egy 10esért dehát gondolom itthon nem ennyi.. Állítható kormánymagasító érdekel, azt hol vetted?
Mondjuk jó vagyok, még meg sincs a motor, de már azon gondolkozok, hogy milyen modokat lehet majd csinálni rajta Most jelenleg a szóbeli érettségire vagyok ráfeküdve, de ha végeztem akkor jön a DRZ azonnal, és egy új taggal bővül a klub
Na üdv néktek!
ööö bocsi de vidit nem tudtam ma készíteni mert nagyon rossz idő van itt nálunk folyamatosan esik az esső így csak sarazni tudtam....
de mostmár biztos vagyok magamba hogy 3.ban is keró megnéztem egyszer mikor fogott a gumi is
Csak át kell verni a CDI modult, mintha 1 fokozatot nem is kapcsolnál....
Napjaink motorkerékpárjai az elhaladási zajvédelemmel "butítottak". Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2. és 3. fokozatban 50 km/h sebesség elérésekor a (zajvédelem miatt) a motor nem adja le a maximális teljesítményét.
A PROP-tech speed box ezt a rendszert blokkolja.
BIZTONSÁGTECHNIKAI TILTÁS:
A gyártók a biztonságösabb vezethetőség miatt izmosabb motorjaik teljesítményét 1-es forkozatban korlátozzák. Modulunk ezt is blokkolja.
+300 km/h. ETIKAI VÉGSEBESSÉG TILTÁS:
GXR-R1000, Hayabusa, ZX10R, ZZR1400, ZX12, R12004- végsebessége 299 km/h ra korlátozott. Modulunk ezt a korlátozást is megszünteti."
Amúgy ez csak stage 2-t tartalmaz, ha meg szeretnéd csinálni a többi módosítást is, akkor vegyél csak ilyet...
UPS Worldwide Expedited (4-8 Business days) $100.80
Priority Mail International (6-10 Business days) $33.25
Nézem a linket. De még mindig láma vagyok.
Nekik befecskendezős motorokhoz vannak elektronikáik. Meg fordulatszám korlát blokkoló. Nem találok közte olyat, ami DRZ -re is jó...
erről lenne szó!
Nekem rendszer van + 3x3inches módosítás is megvolt.
Teljesen le is fullad (leáll), vagy csak "visszadadog"?
De ez a lefulladás, ez aggaszt kicsit....
Prop-tech az egy kis dobozka elektronikával, ami a környezetvédelmi tiltásokat szereti blokkolni az egyes sebességfokozatokban.
Hogy tényleg mennyit ér, azt nem tudom, már benne volt, mikor megvettem.
Basszus, elfelejtettem, mekkora fúvóka van benne nekem...
Talán a 150-es, legalábbis annak a zacsijában találtam meg a gyárit, amit kiszedtünk...
Csak én épp ma raktam be a Dyno szettet. Pár száz métert mentem csak vele, de nagyon jó! Viszont, alapjáraton 3-4 erős gázfröccs után lefullad ( ez előtte is megvolt ).
Viszont a Prop-Tect -ről még nem hallottam.
Te... a Yoshi rendszert, meg a Dyno Jet -et értem. No de mi az a Prop-Tech? Mondj már róla valamit?
Dyno -szettből neked mekkora fúvóka van bent?
Magyarban 16-18k alatt sztem nem találsz.
Mondjuk jó vagyok, még meg sincs a motor, de már azon gondolkozok, hogy milyen modokat lehet majd csinálni rajta Most jelenleg a szóbeli érettségire vagyok ráfeküdve, de ha végeztem akkor jön a DRZ azonnal, és egy új taggal bővül a klub
Na üdv néktek!
most megnyugodtam hogy jól csináltam
ööö bocsi de vidit nem tudtam ma készíteni mert nagyon rossz idő van itt nálunk folyamatosan esik az esső így csak sarazni tudtam....
de mostmár biztos vagyok magamba hogy 3.ban is keró megnéztem egyszer mikor fogott a gumi is
vki már feltette de qrva jó