Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megbeszéltük :D közeljövőben lenne egy pályanap 21-én visontán mennénk. Esetleg? velünk tartasz. Bár akkor nagyobb futó kell :D
matrica honnan van?olyan mind a 2003as gyári?!amugy tényleg szép igy képen keresztül
Hajtókar csere volt ,új gumik,új matrica szett!

Ádám:lehet az lessz,ha nem lessz rá jelentkező rövid időn belül akk veszek hozzá,aztán mehetünk
hát elég csunya tud lenni
sipp supp veszel egy sm szettet és megyünk együtt :D benne vagy?
De nem lesz jó mert akkor csak neked lesz E-s drz-d sm szettel és mi nagyon lemaradunk

tényleg szép gép !
én mint sm es azt tudom mondani hogy ÉPÍTÉS 1000 el
nekem mito felnis pénzhiány miatt.... nem olyan szép de célnak meg minden másnak megfelel
mi lett rajta csinálva?
Kössz,nekem is nagyon tetszik,még a kipuffot kell lesikáni vhogy,de nagyon makacs
Az a baj h így már fáj a szívem eladni
nagyon gondolkodom egy SM szettben és megtartásban
Tudom,az elején mikor megvettem nekem is így volt,de lusta voltam minden motorozás után mosni,és annyira ráégett hogy olyan mintha rozsdás lenne,és igazából lekellene szedni a rendszert,mert így már lehetetlen lemosni
Csak mostanság kevés időm van szerelgetni
csááá tomen.
nagyon szép lett a mocid :D szépen megcsináltad
a teljes rendszerre gondoltam,simán lejön szivaccsal szerintem!nekem ma lejött és csak mosogatószert használtam pedig saras volt rendesen
oké várom a vidit!nagyon kiváncsi vagyok

én hiszek neked !
én sem hiszek magamnak
nem hiszem hogy elnéztem volna hogy hanyasban van de holnap felszigetelőszalagozom a sisakomra a telóm és felveszem mi hogy merre
vagy nem a dobra gondoltál,azon van egy pici folt,amúgy a könyök meg minden az ráégett sár
e betüst elhiszem!barátom 3ban gáz 4ben kuplung!
14-49el! ugyan ennyivel s es 3 kuplung!de tényleg ez volt a vége!
Ráégett a sár meg minden,amit elég szar leszedni,és haverom elkezdte CIF-fel leszedni róla,csak közben jött le a festék is
kipufogóddal mitörtént?ami a képen van
Hali!
Látom megint megy a téma h hanyadikban lehet kerékre szedni,nekem E van és most lehet hülyének nézni,de én még 4-ben felhúzom kuplung nélkül,jó ott egy picit felkell húzni az elejét,de nem erőlködik sokat!
De 3.ban simán gázból kiáll még az eleje!
ma csináltam olaj cserét is meg szűrőt

és hogyan lehet megnézni hogy milyen henger meg cuccok vannak benne ?
igen persze 120nál nem?
ez kamilla szagú erősen
minden kipufnak jó hangja van szerintem van még 1pár márka ami olcsó
nem tudom
én is néztem nagyokat
és az a furcsa hogy nekem most bicikli km óra van rajta ami 280 ig mér
és amikor 60 at mér akkot lehúzom és egy kicsit rántok rajta akkor kiáll szépen holtpontig....
440eshengerfej van rajta?
Tud v ki honlapot ahol megutdhatok mindent a MARTIN dobokrol, ugyanis ojat szeretnék a DRZ mre. Nagyon király hangja van szerintem
várom a videót! sztem már az e betüst se lehet nagyon gázzal felhuzni 3ban!