Engem is érdekel.
De még nem volt időm összebogarászni, hogy pontosan mi is kell egy tokkal-vonóval szetthez. Délután sajna el kell mennem ( megjött egy nagy halom cucc a mocihoz ) , de este ha hazaértem összeszedem a hozzávalókat. És már írom is ide.
Kissé nehéz a felfogásom, mert már öreg és kövér vagyok vagyok, ezért kérlek segíts.
A kérdésem egyszerű:
- Mennyibe kerül a műszerfal tokkal, vonóval.
Konkrétan arra gondolok, hogy minden olyan kiegészítővel ami a felszereléséhez, és az üzembehelyezéséhez kell. Pl: tartókonzol, kábelek, csatlakozók, jeladók......
Engem és egy friss DR-Z-s kollégámat komolyan érdekel.
Segítségedet előre is köszönöm.
Hoppá... Most néztem még utána a DRZ doksiban. Ez az univerzális változat nem nyert! A DRZ - generátornak 3 kivezetése van. Ennek az univerzális szabályzónak meg csak 2 bemenete. Tehát ez nem jó. De! Gyártanak modell specifikusat is. Esetleg rá lehet kérdezni tőllük, melyik változat építhető be a DRZ -be. Szerintem valamelyik tuti passzol.
Ismét beszéltem a magyar importőrrel. Aki rákérdezett a német nagykerre, hogy mi a helyzet ezzel a gumival. Németeknek lilájuk nem volt, hogy ez a gumi miféle. Annyit mondtak, hogy a Goldspeed sériájú gumiknak egy Holland cég a kizárólagos képviselete. Most megy a kérdezősködés németeknél is, hogy lehetne beszerezni. Úgyhogy, ügy még nem reménytelen.
Sajna vissza kell mondanom a vasárnapot...Pedig biztos jó lett volna. Sorry, legközelebb
INGYENES PÁLYANAP A HUNGARORINGEN!
http://brorganisation.hu/?p=66...
Köszi! Ha nagyon ráérsz megkérdehetnéd hogy az ami jó rá mennyibe kerülhet és hogy van e köszi szépen csáó
De még nem volt időm összebogarászni, hogy pontosan mi is kell egy tokkal-vonóval szetthez. Délután sajna el kell mennem ( megjött egy nagy halom cucc a mocihoz ) , de este ha hazaértem összeszedem a hozzávalókat. És már írom is ide.
ha megoldható:)
Kissé nehéz a felfogásom, mert már öreg és kövér vagyok vagyok, ezért kérlek segíts.
A kérdésem egyszerű:
- Mennyibe kerül a műszerfal tokkal, vonóval.
Konkrétan arra gondolok, hogy minden olyan kiegészítővel ami a felszereléséhez, és az üzembehelyezéséhez kell. Pl: tartókonzol, kábelek, csatlakozók, jeladók......
Engem és egy friss DR-Z-s kollégámat komolyan érdekel.
Segítségedet előre is köszönöm.
A feszültség szabályzó az jó dr-z S re is? az enyám 2004 es és kellene 1 ha úgy alakul
Ismét beszéltem a magyar importőrrel. Aki rákérdezett a német nagykerre, hogy mi a helyzet ezzel a gumival. Németeknek lilájuk nem volt, hogy ez a gumi miféle. Annyit mondtak, hogy a Goldspeed sériájú gumiknak egy Holland cég a kizárólagos képviselete. Most megy a kérdezősködés németeknél is, hogy lehetne beszerezni. Úgyhogy, ügy még nem reménytelen.