Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a cross motorok üzemóra számlálói is. Egy kábelt csak rátekersz úgy 2-4 cm hosszan a gyújtókábelre ( úgy néz ki, mintha rugó lenne rajta vezetékből ), a másik vége pedig megy a műszerfalba.
Hogyan oldják meg a fordulatszám kijelzést?
Sziasztok!

Megjött a válasz műszerfal ügyben!
Nem az amerikai gyártó, hanem egy angol cég aki küldte. Ők látják el az európai képviseletet. Így elsőre még talán jobb is ( kisebb szállítási költség és Uniós ország..vámmentesen hozható minden ).
VECTOR KITS
SUZUKI - DRZ400/KLX400 00-08 - radiator screw sensor 85-301 £33,99
Motorcycle Indicator Light Dashboard - includes 022-OEB for mounting 022-PDA £20,34
Vapor/Vector Triple Clamp Mounting Bracket - screws to front of almost all off-road triple clamps 022-OEB £4,20

Könnyített Lendkerék
SUZUKI - DRZ 00-08 - 44 oz - subtracts 10oz 6850-44 £61,02

Kormány
Gloss Black n/a MT-M-HP7-BK n/a £24,76
Silver MT-L-HP7-S M
T-M-HP7-S n/a £24,76

X2 első lámpa ( a HID - Xenon izzósat jelent )
X2 Halogen Motorcycle Headlights Part Number Dist Price
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - White 36T1-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Black 36T2-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Orange 36T3-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Red 36T4-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Blue 36T5-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Green 36T6-70 £34,49
X2 Torch Halogen Motorcycle Headlight - 70W - Yellow 36T7-70 £34,49
X2 HID Motorcycle Headlights
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - White 36E1-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Black 36E2-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Orange 36E3-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Red 36E4-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Blue 36E5-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Green 36E6-70 £130,00
X2 Eclipse HID Motorcycle Headlight - 70W - Yellow 36E7-70 £130,00
X2 Wiring Accessories
Wire Harness - 3-Postion Hi/Lo/Off/Kill Switch - Fuse - also works with 8” and Extreme Race Light 3600-PWH £10,61
Bike Side - Second-Bike Hot-Swap Connector 3600-SC £2,65
Light Side - Second-Light Hot-Swap Connector 3600-SC01 £2,65

Univerzális Fesz Szabályozó
DC Regulator/Rectifier Part Number Dist Price
Regulator/Rectifier - 150W Full Wave - Universal fitment 7003-RR150 £16,80

Röviden ennyi. De ami a weboldalukon megtalálható, mindenre van ár. Forintosítás valahogy így néz ki :

(( besz ár £ * Ft. -árfolyam ) *1,2 ÁFA ) + szállítás ( ezt szét lehet osztani

Egy példa a számításra ( műszerfal ) :

( 33,9 * 327.9 ) * 1,2 = 13338,972 Ft. + szállítás

Nem figyelmen kívül hagyni, a műszerfalat szettben adják, tehát a következőket is tartalmazza :

Includes: Speed Sensor, Magnet Kit, and Temperature Sensor.
Sebesség jeladó ( bowden mehet a kukába ), hozzá való mágnes, hőmérséklet jeladó

Tartó konzol külön vehető meg.

Vélemények? ( ki kér és mit, hogy oldjuk meg a fizetést )
Megoldható Előtte 1-2 gyorsaságit elkapunk Kurdon?
A motorom? Soha nem voltam motorral Szekin Kb 50km-re lakom onnan
Vasárnap esti sörsátorba való lerészegedés és abban való alvást. Nem ér kihagyni.
Helles, ismerős vagy nekem! Szekszárdi vagy?
Mármint ismerős a motorod!
Ejj jól hangzik... Sátor= sörsátor, vagy vasárnap esti lerészegedett sátrazást jelent hétfőre virradóra?:D
Helles! Vasárnap buli Szakályban az enduró pályán. Sátor, zene, kaja, pia. Várunk szeretettel.
Elkened? Az pontosan mit jelent? Pl., a km spirálnál fogva fent akadsz a fán, vagy hogy betakarózol a motorral a vizesárokban....?
asszem 1.1 litert ír a könyv,nekem annyi van benne.Hűtő tele,tartály hideg állapotban üres.A víz nem fogy belőle soha!
Ha én is igazán elkenem neki nekem is fogy a vizem,de ha meghűl akkor nincs vele gondom,az alsó tartályból visszamegy.
Könnyen is indul és nagyon erős. Lekopogtam... köszönöm mindenkinek!
Most úgy van, a hűtő tele, a kiegyenlítő negyed és fél között. Yamaha szerviz fönöke mondta hogy öntsem fel. Mert az úgy ok.
Mondjuk autónál is valahogy így van.
Javitok 0.5 dl
Hali!
Valakinek nincs eladó drz-je 25 kw-os papírokkal?
Lehet az van, hogy az amúgy sem üres túlfolyótartályod ellenére nyakig öntöd a radiátort, és motorozáskor ahogy melegszik a víz, folyik bele a túlfolyótartályba és amikor már az is tele van akkor elfolyik a szabadba, mert annak is van egy túlfolyója. Mert a használatiban az van írva, hogy ha van víz a túlfolyótartályban, akkor öntsük tele a radiátort. teljesen én sem értem hogy is van ez, de ez van leírva. Az én tartályomnak a leg alján szokott lenni víz hideg állapotban, és akkor a radiátor nyakig is van.
2 órai pályázás után 0.5 liter viz fogyás szerintem minimális, de mégis figyelemreméltó
Lehet nincs is látható jele a vizfogyasztásnak /fehér füst, forró viz stb./ "csak" annyi hogy kisebb a szint. Valami kezdődő baj......
Az meg hogy erőtlen... hát, nem -e hengerfejes
Na jó nem okoskodom továbbb

Én kérek elnézést
Annyi víz sose jutna bele, meg akkor már a benzin el sem égne. Ha a víz az égéstérbe jut, onnan veszed észre hogy fehéren füstöl, meg nagyon nehezen indul be, ha beindul egyáltalán.
Sok sikert, jobbulást
Köszi szépen, Az elképzelés nem rossz, de ha a víz a hengerbe jutna, azonnal törne a dugó stb , mert ugye a víz összenyomhatatlan. Legközelebb megnézem, de a kiegyenlítőben a vízmennyiség állandó. A kipuff eddig nem nagyon figyeltem, de majd mostantól igen.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg nem az olaj és a viz dolgozik össze hanem a viz a hengerbe/ akkor gőzölne a kipuf/ ill. a "henger" a vizbe /akkor nyomás lenne a hűtőbe és forralná..../ csak tipp
bocs én ennyit tudok segíteni
bocsi, vizet nem forral , kipuff nem füstöl.
amúgy is a drz -k elég fázósak. Még 25 fokaban is szivatóval kell inditanom.
Nem hengerfejtömítés, mert az valahol látszana. Tehát a hűtőkupak fehér lenne. Az olaj meg fehér truytis. De nem. Most csináltam olajcserét.,egyenletes fekete olaj jött le. De egyébként ez volt az első ami számításba jött. Azért köszönöm.Esetleg valaki jó 5let? ő a "kedves"
Nekem sincs, vagyis hogy nem drz-m van, de szeretnék beszerezni egyet. Csak vennék meg a kawát.