Tud nekem segíteni valaki, hogy hol érdemes akksit vásárolni DRZ-E -be?
Illetve be lehet-e építeni az S-es első féklámpa gombáját az E-be?
Hol lehet ilyet kapni?
Hali! A hátsó küllőnél figyelj oda, mert kétféle hosszúságú van benne. A féktárcsa felőli rövidebb. Én most vettem a suzukinál 17000Ft, de csak komplett szettben adják. Nem tudsz venni 1-2 darabot. Parillában nézd meg, de vigyél mintát!
Szerinted? Ha 1 - 2 ben mittom én 6000 -nél szabályzott le eddig, 5. ben meg 9000 -nél. Most mindig 9000 nél fog leszabályozni. Ettől károsodik? Eggyáltalán... a szabályzásig forgatástól károsodik?
Nem. Ez elvileg minden fokozatból kiszedi a tiltást ( vagyis a túl korai tiltást ). Mert azt hiszi tőle a CDI elektronika, hogy egyfolytában 5. -ben vagy.
Ellenállást bármelyik elektronikai alkatrész boltban lehet venni. Vagy itt is www.ret.hu
sziasztok ltz be meg drz-be ugyanaz a dugó kell ugyhogy inkább itt kérdem gyűrűzni akarom a gépet de nemtudom meniybe fáj kb?és kinél érdemes rendelni?
És neki van küllője?
tel számot sajna nem tudok de a neten megtalálod
És neked nem maradt esetleg?
átvennék 2db ot..
köszi az infót!
én itt vettem aksit 12ezerért 2éve
Tud nekem segíteni valaki, hogy hol érdemes akksit vásárolni DRZ-E -be?
Illetve be lehet-e építeni az S-es első féklámpa gombáját az E-be?
Hol lehet ilyet kapni?
Köszi.
Szerinted? Ha 1 - 2 ben mittom én 6000 -nél szabályzott le eddig, 5. ben meg 9000 -nél. Most mindig 9000 nél fog leszabályozni. Ettől károsodik? Eggyáltalán... a szabályzásig forgatástól károsodik?
Tört 2 küllőm, tudnátok segíteni, hogy honnan lehet venni ilyesmit?
Ellenállást bármelyik elektronikai alkatrész boltban lehet venni. Vagy itt is www.ret.hu
http://fotofoto.uw.hu/
most itt találtam jó képeket
ellenállást hol lehet venni?