Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva nekem az üzemagyag csapot kellet szét szednem ott volt a dugulás a tömitö gumi ment szét
Sokan mondják, hogy gyenge. Ezekben lagalább tényleg van annyi ló amennyit írnak. Egy 30-40LE 2T-hez képest is elég földhözbaszós... Szóval van ebben azért erő!
köszönöm szépen.
ma kipróbáltam a drz-t
hát mit ne mondjak én egy kicsit gyengébbre számítottam nekem 3 ba gázra feljön kerékre
holnap gokart ring ! majd képeket töltök ! jóó hétvégét midnekinek
Voltam ma kicsit gyakorolni... nem túl jó minőségű képek, de a lényeg (szándék ) látszik. (Vettem egy fekete pólót a bőrruhára... stílus )
szombat sport 1 motorshow 17h 15. talán benne lessz a DRZ kupa összefoglaló
Engem a Kőszívű ember fiai érdekelne. Bemásolnád?
DR-Z S
szia,ilyen könyvet új motor vásárlásakor kapsz a motorhoz!nekem van egy valahol s-tipushoz cserélném E-tipusuhoz.
Nekünk ilyen nem kell, csak húúúúúzuk a bajszát.
Kacérkodok a Forráskúti ec-vel. Csak nem tudom hogy kibírom-e a 45 percet.
Csak akkor indulok, ha adsz 1 kör előnyt.
köszi szépen
és megkérdezhetném hogy ilyen könyvet hol lehet beszerezni?
vagy ha lenne időd és egy kis energiád akkor így ahogy ezeket egy pár fontos oldalt ami így 4 t nél más vagy drz nél különleges

köszi.
Köszi még1szer
Hali Ádám!

Megjött a cucc, belepróbáltam, tökéletes...
Holanp kifúrom, meg kiderül mit változik a hangja...
hali,fbs nem egyenlő a szilóval.sokkal erősebb az fbs,sokkal drágább is és jobb
Okozhat, mert ha nem zár vmeik szelep rendesen akkor már ilyesmik a tünetek: nehezen indul ...
Ja nekem is f.b.s. -el =sziloplaszt= van fent már 4 éve !
szia. a szelep hézag okozhat ilyet erre nem is gondoltam.:(
Hali
Előfordulhat hogy nincs szelephézag vagy hasonlók...
Helló srácok.Van nekem egy drz-m az s tipus.elég nehezen indúl szívatóval vagy annélkül is.Ha elindúl a leg váratlanabb helyzetekben hirtelen megáll de főleg váltáskór vagy lámpánál várva, de alapjáraton sem pötyörög sokáig.Már kitakatítottam mindent rajta átnéztem a vezetékeket,van valakinek ötlete mi lehet a hibás mit nézzek még meg rajata.Várom a tippeket.köszi.
én FBS-el- És eddig még fogja :D
Sziasztok!
A Deknivédőt milyen ragasztóval ragasztátottátok rá?
Nívóra gondolsz? Digitális kijelzö (nekünk olyan nincs az E-s verzíon)