Te minden áron újat akarsz venni? Vannak elég szép állapotban használt SM-ek sárgában, meg feketében is! Veszel egyet, elcsábítasz egy ügyes festő fiút,a természet meg áldott kellő adottsággal szerencsére! , az aztán olyan szép kék fehér DRZ-ét csinál neked mind amilyen van az adatlapodban , és kész!:)) Meg van oldva
Hát igen sajnos ez van , már nem a miénk! Én szerencsére ott születtem Székelyföldön, és volt alkalmam bejárni .
Én most megyek a Kiskunmajsai utáni hétvégén egy hétre haza motorral persze, de a nyáron megyek majd két hétre! Akkor meg most is ha bárki akar tarthat velem! egy két három embert el tudok szállásolni a szüleimnél de motel kemping ilyesmi max 2000 ft-tudok! Kiskunmajsán ott leszek akkor megbeszéljük, és nyáron össze hozhatunk egy jó kis csapatot! Ott aztán van hol csapatni!
Sziasztok! Van egy Dr250s motorom, és az a bajom vele hogy alacsony fordulaton fulladozik ha húzom neki (nem nyél gáz) + a gyertyája szürke színű amiből arra következtetek hogy kevés benyát kap. Úszószint rendben, de ha a fúvókát kicserélem akkor jó lehet szerintetek? Japán belpiacos a gép ami 20le, hol lehet fojtva? Köszi előre is a választ.
Gábor!
Hátsó lámpát a blackmotorsnál (auner) vettem, egy sima univerzális ufo ledes lámpa, féklámpa. De asszem lehet az universalmotornál is venni. Nem kell semmi ellenállás, csak bekötöd és kész.
Lecserélted az albertet? Nekem még mindig az ordít
Nah, akkor majd a következő motoromat is Tőled veszem
Szerintetek elég a sima o-gyűrűs(33,4 kN) RK lánc az SM-re,vagy vegyem meg az erősitett x-gyűrűs(35,3kN)?Az Amargonál azt mondták,hogy a x-gyűrűs van rajta gyárilag.?
Azért is voltam bizonytalan, mert nem láttam még ezt a matricázást, meg olyan lassan reagáltál... de akkor mégis te voltál.
Kresz-en voltam (busz), aztán akkor lett vége
Szépen néz ki. ZSIVÁNY nagyon
Boldog vagyok vagy van még egy hazafi a fórumon. Tervezek nyáron egy nagyobb túrát Erdélyben de sajna nincs helyismeretem.Indulás előtt megkereshetlek egy-két infóért?
Huh! Ez gyors válasz volt, köszi.
Sajnos azt hiszem, én nem fogalmaztam elég érthetően, ugyanis az egész rendszert kell megoldanom, mert az e-n nincs féklámpa-kapcsoló. Sem elöl, sem hátul, tehát valahogy meg kell buherálni a fékkarokat. Vettem is két féklámpa-kapcsolót, de el sem tudom képzelni, hogy milyen módon lehetne őket feleszkábálni. Nincs valami kit, vagy efféle?
Én most megyek a Kiskunmajsai utáni hétvégén egy hétre haza motorral persze, de a nyáron megyek majd két hétre! Akkor meg most is ha bárki akar tarthat velem! egy két három embert el tudok szállásolni a szüleimnél de motel kemping ilyesmi max 2000 ft-tudok! Kiskunmajsán ott leszek akkor megbeszéljük, és nyáron össze hozhatunk egy jó kis csapatot! Ott aztán van hol csapatni!
Hátsó lámpát a blackmotorsnál (auner) vettem, egy sima univerzális ufo ledes lámpa, féklámpa. De asszem lehet az universalmotornál is venni. Nem kell semmi ellenállás, csak bekötöd és kész.
Lecserélted az albertet? Nekem még mindig az ordít
Nah, akkor majd a következő motoromat is Tőled veszem
Hol lehet olyan visszapillantót kapni, mint amilyen a Te mocidon van?
Köszi
ÁPRILIS 19 Kaloring nyílt nap!
Várunk mindenkit!
www.kaloring.hu
üdv.BoB.
Kresz-en voltam (busz), aztán akkor lett vége
Szépen néz ki. ZSIVÁNY nagyon
Csak annyira meglepődtem, hogy láttalak nálunk, hogy idő kellett, amíg tudatosodott bennem. Sorry.
Dekorban benne van kicsit a srác, tud kreálni szépeket...
Hol vetted a számos matricát?
Sajnos azt hiszem, én nem fogalmaztam elég érthetően, ugyanis az egész rendszert kell megoldanom, mert az e-n nincs féklámpa-kapcsoló. Sem elöl, sem hátul, tehát valahogy meg kell buherálni a fékkarokat. Vettem is két féklámpa-kapcsolót, de el sem tudom képzelni, hogy milyen módon lehetne őket feleszkábálni. Nincs valami kit, vagy efféle?